Η Victoria Beckham «παίζει μπουνιές» με τη νύφη της Nicola Peltz - Η πεθερά έστειλε σήμα καλής θέλησης (φωτό)

Της ευχήθηκε με μια λιτή ανάρτηση

Τα 28ά γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Nicola Peltz με την πεθερά της Victoria Beckham να της εύχεται με μια λιτή ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των Spice Girls δημοσίευσε στην σελίδα της μια παλιά τους κοινή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με την σύζυγο του μεγάλου της γιου Brooklyn να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί και να γελούν.

«Χρόνια πολλά. Ελπίζω να έχεις μια υπέροχη μέρα» έγραψε η Victoria, που φαίνεται πως θέλησε να στείλει ένα σήμα καλής θέλησης στη νύφη της.

Οι φήμες θέλουν εδώ και καιρό τις δύο γυναίκες να μην έχουν καθόλου καλή σχέση, κάτι που τροφοδοτήθηκε ακόμα περισσότερο, από το γεγονός ότι ο Brooklyn Beckham και η σύζυγός του πέρασαν τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ, ενώ η οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Στην φωτογραφία που ανέβασε η Victoria η κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner φαίνεται με ξανθά μαλλιά (τα έβαψε περύσι μελαχρινά) ενώ φορά το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει όταν της έκανε πρόταση γάμου ο καλός της, κάτι που μαρτυρά ότι το κλικ είναι από το 2020.

 Όπως αναφέρει η Daily Mail οι δύο γυναίκες φέρονται να «μην αντέχουν» η μία την άλλη και να «μην μιλάνε». Όταν αρραβωνιάστηκε το ζευγάρι μία πηγή είχε πει ότι οι Beckham αρνήθηκαν να πληρώσουν για την πράσινη κάρτα του γιου τους και πως υπήρχε θέμα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Η ανάρτηση της Victoria είναι κάτι σπάνιο αφού μετα βίας κάνουν ακόμα και likes, η μία στις φωτογραφίες που ανεβάζει η άλλη στα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ