Κορίτσια, ο σεφ που ερωτεύεται η «Emily in Paris» είναι 34 ετών & διαθέσιμος! - Ο Lucas Bravo έγινε πρωταγωνιστής και της Julia Roberts (φωτό & βίντεο)

Τι ψάχνει σε μία γυναίκα;

Κορίτσια δώστε προσοχή! Ο γοητευτικός σεφ που ερωτεύεται η «Emily in Paris» είναι ελεύθερος!

Ο Lucas Bravo, είναι ο κούκλος Γάλλος ηθοποιός που υποδύεται τον «Gabriel» στην πετυχημένη σειρά του Netflix. Η πρωταγωνίστρια «Emily» (Lily Collins) μετακομίζει στο Παρίσι, όπου και καταλήγει να μένει σε απόσταση αναπνοής από το εστιατόριο που δουλεύει ο σεφ της καρδιάς της.

Η ατμόσφαιρα «μυρίζει» έρωτα, όμως το ειδύλλιο δεν ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, αφού αυτός είναι ήδη σε σχέση με την Camille, η οποία μάλιστα θα γίνει και πολύ καλή φίλη της Emily.

Περισσότερα για την σειρά δεν θα σας πούμε (για να μην κάνουμε spoiler), όμως θα τονίσουμε ότι ο τρίτος κύκλος κλείνει με ανατροπή!

Πάμε να δούμε όμως αν η ερωτική ζωή του Bravo είναι τόσο «μπερδεμένη» όσο στην σειρά.

Ο 34χρονος ηθοποιός, σύμφωνα elle.com.au, φαίνεται πως είναι single!

Το 2020 μιλώντας στο Glamour ο ίδιος περιέγραψε την ιδανική σχέση ως μια  «αγκαλιά, τρυφερή… απλά ένα γλυκό ξύπνημα». Είχε προσθέσει ακόμα ότι δεν θα απέκλειε να βγει με κάποια θαυμάστρια του, αφού όπως είπε χαριτολογώντας «δεν έχω πραγματικά θαυμάστριες, οπότε δεν ξέρω».

Εμείς με την σειρά μας θα του απαντήσουμε ότι έχει θυμάστριες και μάλιστα πολλές!

Ακόμα ο Lucas Bravο είχε αναφέρει στο περιοδικό ότι δεν θα ήθελε να κάνει δεσμό με κάποια συμπωταγωνίστριά του, αφού, όπως είπε «μόλις πατήσεις στο πλατό, είναι ένας χώρος εργασίας και θέλω να τον διατηρήσω σε επαγγελματικό επίπεδο».

Όσο για το τι ψάχνει σε μια γυναίκα, ο Γάλλος ηθοποιός εξήγησε στο ELLE Australia ότι «δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τύπο» και πως «μου αρέσει αυτή η "στιγμιαία σύνδεση". Μερικές φορές, απλά συναντάς κάποιον, κοιτάς αυτό το άτομο στα μάτια και σε μια στιγμή, σε ένα δευτερόλεπτο, λέγονται τόσα πολλά...

Απλά νιώθεις ασφάλεια και νιώθεις ότι υπάρχει μια παλιά ψυχή μπροστά μου, και ότι πάντα γνωριζόσασταν [όπως] σε μια προηγούμενη ζωή ή κάτι τέτοιο… είναι κάτι που δεν μπορείς να δεις, και αυτό είναι κυρίως αυτό που ψάχνω».

Πάντως η εμφάνιση του Lucas Bravo στο «Emily in Paris» του εξασφάλισε και το «Εισιτήριο για τον Παράδεισο», αφού ο ίδιος παίζει στη νέα ταινία της Julia Roberts και του George Clooney «Ticket to Paradise»! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ