Ο Σιλβέστερ Σταλόνε όχι μόνο δεν χώρισε, αλλά παίζει χριστουγεννιάτικες παντοφλίτσες με την σύζυγο & τις κόρες τους (βίντεο)

«Ποιος χρειάζεται πεντικούρ;»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε όχι μόνο δεν χώρισε τελικά με την επί 25 χρόνια σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, αλλά η οικογένειά του φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο  76χρονος «Ρόκυ» δημοσίευσε ένα βίντεο στην σελίδα του στο Instagram, στο οποίο τον βλέπουμε με την γυναίκα του και τις τρεις πανέμορφες κόρες τους.

«Ελπίζω όλοι να περνάτε μια υπέροχη ημέρα των Χριστουγέννων» έγραψε στο post του ο «σκληρός» του σινεμά.  Και μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει σε ταινίες δράσης, όμως στο σπίτι είναι ένας γλυκύτατος σύζυγος και μπαμπάς.

Στο βίντεο ο ίδιος και οι γυναίες της ζωής τους, δείχνουν όλοι τις παντοφλίτσες - ζωάκια που φοράνε και παίζουν με τα πόδια τους. «Ποιος χρειάζεται πεντικούρ;» ακούγεται να λέει μια φωνή με τον Σταλόνε να απαντά: «όχι εγώ»!

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει αποκτήσει την Σοφία (Sophia) την Σιστίν (Sistine) και την Σκάρλετ (Scarlet) μαζί με το μοντέλο Τζένιφερ Φλάβιν, ενώ έχει ακόμα δύο γιους, τον Σέιτζ (Sage) και τον Seargeoh από την Sasha Czack με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1974 έως το 1985.

Εκείνος και η Φλάβιν είχαν βάλει μπροστά το διαζύγιό τος, ωστόσο είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.  Μιλώντας στους «Sunday Times» ο Σταλόνε είχε πει ότι ο χωρισμός τους ήταν «αφύπνιση» και κατάλαβε πώς έπρεπε να ακυρώσουν το διαζύγιο. 

«Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος. Ξαναζωντάνεψε αυτό που ήταν πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή την αγάπη μου για την οικογένειά μου. Αυτή έχει προτεραιότητα έναντι της δουλειάς μου, και αυτό ήταν ένα δύσκολο μάθημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ