Η Ελένη Πετρουλάκη με τις 4 κόρες της - Μισές Σέρβες, μισές Κρητικές, είναι πανέμορφες (φωτό)

Η γνωστή γυμνάστρια μαζί με τα κορίτσια της στο ski resort Kopaonik

Με ρίζες από την Κρήτη (από την πλευρά της μαμάς τους) και από την Σερβία (από τον μπαμπά τους) δεν είναι να απορεί κανείς που οι τέσσερις κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ιλία Ίβιτς, είναι τόσο όμορφες. 

Η γνωστή γυμνάστρια βρέθηκε μαζί με τα κορίτσια της στο ski resort Kopaonik της Σερβίας και δημοσίευσε στο Instagram σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, ευχόμενη χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα.

Δείτε όλες τις φωτό και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η ίδια ήταν ντυμένη με ένα μπλε ηλεκτρίκ σύνολο - κατάλληλο για σκι, ενώ φορούσε επίσης ένα μαύρο, γούνινο καπέλο.

«Χρόνια πολλά σε όλους από εμάς !!! Εύχομαι Υγεία σε όλο τον κόσμο και να πραγματοποιηθουν ΟΛΕΣ οι ευχές με την γέννηση του Χριστού !Με αγάπη, Ελένη» έγραψε στην ανάρτησή της.

Photo: NDP

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έχουν αποκτήσει την Άννα-Μαρία (γενν. 16 Ιανουαρίου 2005), τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα (γενν. 1 Μαρτίου 2007) και την Ηλιάνα (γενν. 1 Ιουλίου 2010).

Μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η γυμνάστρια είχε αναφέρθεί στα παιδιά της λέγοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις κορίτσια στην εφηβεία».

Μιλώντας για το γεγονός ότι οι κόρες της έχουν  ήδη αποκτήσει λογαριασμούς στα social media είπε ότι: «Δεν μπορείς να το αποφύγεις απλά πρέπει να τους μάθεις τον τρόπο να τα διαχειρίζονται σωστά. Και οι γονείς πολλές φορές όταν απαγορεύουν κάτι, τα παιδιά θα το κάνουν κρυφά».

 «Μου κάνουν κριτική. Αν δεν τους κάνω το χατίρι, θα ασκήσουν περισσότερη κριτική. Γίνονται αυστηρές, σκληρές (...) Τα παιδιά μου τα έχω γαλουχήσει και μεγαλώσει έτσι ώστε να έχουν άλλη κατεύθυνση, άλλες φιλοδοξίες και όχι να μπουν μέσα σε ένα reality. Με ενδιαφέρει οι κόρες μου να περάσουν στο Πανεπιστήμιο, να κάνουν αυτό που τους αρέσει. Δεν είναι όλα για τη δημοσιότητα και δεν είναι όλα τα επαγγέλματα μόνο γύρω από την τηλεόραση» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ