Η Ιωάννα Τούνη αλά Ντέμι Μουρ - Ποζάρει ολόγυμνη λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδάκι (φωτό)

«Η πιο παραμυθένια φωτογραφία εγκυμοσύνης»

Στα βήματα της Ντέμι Μουρ, η Ιωάννα Τούνη, που πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με την Δημήτρη Αλεξνάδρου.

«Η πιο παραμυθένια φωτογραφία εγκυμοσύνης» έγραψε σε ανάρτησή της η εγκυμονούσα influencer και δημιουργός της Bubble Gun.

Στο κλικ την βλέπουμε ολόγυμνη να κάνει κούνια, σε ένα μακρύ, λευκό πανί.

Σημειώνεται ότι η Τούνη έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα και από μέρα σε μέρα, θα γεννήσει το πρώτο της παιδάκι.

Παράλληλα ο καλός της σε ένα ταξίδι που έκαναν πρόσφατα στην ρομαντική Βενετία της χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, ενώ η ίδια μέσα από τα stories της αποκάλυψε ότι:

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο».

Όσο για την Ντέμι Μουρ, ήταν εκείνη που ξεκίνησε την «τάση» με τις φωτογραφίες εγκυμοσύνης, καθώς ήταν η πρώτη διάσημη που πόζαρε στον φακό, ενώ κυοφορούσε το μωράκι της.

Τότε η σταρ του Χόλιγουντ είχε ποζάρει ολόγυμνη, αλλά και με μαύρα δαντελένια εσώρουχα στο εξώφυλλο του Vanity Fair. Τα βήματά της ακολούθησαν γνωστές κυρίες, όπως η Beyonce και η Gigi Hadid.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ