Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν τα 4 παιδιά τους - Η μαμά βοήθησε με τα δύσκολα (βίντεο)

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

Η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube «Katia's stories» ένα γιορτινό βίντεο στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε το όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας.

Η ίδια αναφέρει μάλιστα ότι φέτος τα παιδιά εκείνης και του Σάκη Ρουβά ήταν αυτά που ανέλαβαν τον στολισμό και πως εκείνη τους βοήθησε με τα πιο δύσκολα, όπως να το στήσει και να βάλει τα φωτάκια.


Το δέντρο τους έχει κόκκινες, χρυσές και ασημένιες μπάλες, ενώ όλη η οικογένεια έχει προσθέσει το δικό της στολίδι στο έλατο. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: Την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, την 9χρονη Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα.

Στην περιγραφή του βίντεο που ανέβασε η Κάτια Ζυγούλη διαβάζουμε: «Μια ανάσα πριν τις γιορτές, βρίσκομαι εδώ, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας που το στόλισαν τα παιδιά, και μοιράζομαι μαζί σας...χμμ, ούτε ιδέες για δώρα, ούτε συνταγές για γλυκά, αλλά τις δικές μου μικρές, πολύτιμες στιγμές που με κάνουν να χαμογελάω! :)

Φωτογραφίες και βιντεάκια με τον μικρό Απόλλωνα, αστεία στιγμιότυπα με τον σκύλο μας τον Baxter και τις φίλες του τις γάτες, παλιές μου φωτογραφίες (πολλές οι αναμνήσεις!), η αγαπημένη μου λεμονιά στον κήπο... 

... θα τα δείτε όλα στο καινούριο μας βίντεο που ελπίζω να σας κάνει να χαμογελάσετε, και ίσως να σκεφτείτε ποιες είναι οι δικές σας μικρές στιγμές που σας κάνουν να νιώθετε αληθινή χαρά και ευγνωμοσύνη... τα δικά σας αληθινά δώρα της ζωής. Καλές γιορτές σε όλους με Υγεία, Αγάπη και Πολύτιμες Στιγμές με όλους όσους αγαπάτε!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ