Μις Αμερική 2023 η 20χρονη Grace Stanke - Φοιτήτρια πυρηνικής μηχανικής & ταλέντο στο βιολί η νικήτρια (φωτό & βίντεο)

Τι δήλωσε η νεαρή καλλονή;

Η Μις Ουισκόνσιν, Grace Stanke στέφθηκε Μις Αμερική 2023.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Mohegan Sun Arena στο Uncasville του Κονέκτικατ.

Η 20χρονη φοιτήτρια πυρηνικής μηχανικής, μιλώντας στο Fox News Digital ανέφερε μεταξύ άλλων: «[Ήταν] απλώς το απόλυτο χάος. Δεν [υπήρχαν] σκέψεις, μόνο ουρλιαχτά και ενθουσιασμός. Είναι τιμή μου να είμαι εκπρόσωπος αυτών των... απίστευτων γυναικών με τις οποίες βρέθηκα μαζί σε στη σκηνή».

 

Σε δηλώσεις που έκανε η Grace είπε: «Βρίσκω χαρά στα μικρά πράγματα, και όταν καταλαβαίνω κάτι τόσο μικρό που κάνει κάτι τόσο μεγάλο όσο μια πυρηνική μονάδα να λειτουργεί, απλώς με γεμίζει ζωή. Στη νεαρή γυναίκα, το κοριτσάκι, τη μαθήτρια του γυμνασίου που θέλει να γίνει μηχανικός αλλά παλεύει για οποιονδήποτε λόγο: θυμηθείτε ότι είστε πρωτοπόρες σε αυτόν τον τομέα. Κάθε γυναίκα εξομαλύνει, λίγο περισσότερο, το μονοπάτι για την επόμενη. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δουλέψω μαζί με τον καθένα από εσάς».

Η Stanke διαδέχεται την Emma Broyles, την πρώτη διαγωνιζόμενη Mις Alaska που κέρδισε τον τίτλο Miss America στην 100χρονη ιστορία του διαγωνισμού.

Μαζί με το στέμμα, η 20χρονη νικήτρια έλαβε μια υποτροφία 50.000$ σε μετρητά, καθώς και μια δεύτερη υποτροφία $2.500, αφού ενθουσίασε τους κριτές με τις δεξιότητές της στο  κλασικό βιολί. Η  φοιτήτρια του Πανεπιστήμιου του Ουισκόνσιν, έπαιξε το «Storm» από τις «Τέσσερις Εποχές» του Βιβάλντι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ