Story of the day: 26χρονος έπαθε παράλυση προσώπου λόγω.... Μουντιάλ - Έμεινε ξάγρυπνος πολλά βράδια (φωτό)

Κατέληξε στο νοσοκομείο.... 

Ένας 26χρονος άνδρας κατέληξε με παράλυση προσώπου, αφού σπατάλησε αρκετές νύχτες παρακολουθώντας τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάντα μια συναρπαστική περίοδος για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, αλλά η παρακολούθηση του είναι μια τεράστια πρόκληση, ειδικά κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, και ακόμη περισσότερο όταν η διοργανώτρια χώρα βρίσκεται σε μια πολύ διαφορετική ζώνη ώρας.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκληροπυρηνικοί οπαδοί εκεί έξω που θα θυσιάσουν τον ύπνο τους για πολλές συνεχόμενες νύχτες για να βεβαιωθούν ότι δεν θα χάσουν ούτε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει τρομερό αντίκτυπο στο σώμα, όπως έμαθε πρόσφατα ένας 26χρονος άνδρας στην Κίνα. 

Ο κ. Cao, ένας Κινέζος ποδοσφαιρόφιλος από το Wuhan, στην επαρχία Hubei, ο οποίος έχασε όχι μόνο μια νύχτα, αλλά τον ύπνο μιας ολόκληρης εβδομάδας προσπαθώντας να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατέληξε στο νοσοκομείο με παράλυση του προσώπου.

Photo: obayda PH/Unsplash

Παρόλο που η Κίνα δεν προκρίθηκε καν για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Cao είχε ως προτεραιότητα να πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του μετά τη δουλειά και να παρακολουθεί τους αγώνες από τις 6 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί, και στη συνέχεια να πηγαίνει στη δουλειά του μερικές ώρες αργότερα, αναφέρει το odditycentral

Ο 26χρονος άνδρας ήταν καλά για λίγες ημέρες, αλλά δεν άργησε να παρατηρήσει ότι η έλλειψη ύπνου τον είχε επηρεάσει. Και μέχρι τότε ήταν ήδη πολύ αργά.

"Στις 30 Νοεμβρίου, κοιμήθηκα για δύο ώρες αφού παρακολούθησα τον αγώνα και όταν ξύπνησα, ένιωσα εξαιρετικά κουρασμένος", δήλωσε ο άνδρας στους δημοσιογράφους. "Δεν το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να ξεκουραστώ για λίγο στο γραφείο, αλλά μετά από λίγο, η κατάστασή μου δεν φαινόταν να βελτιώνεται και επηρέαζε την πρόοδο της εργασίας μου. "

Δυστυχώς, τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα. Κάποια στιγμή, ο Cao ένιωσε τα χείλη του να γέρνουν ξαφνικά στο πλάι και δεν μπορούσε να κουνήσει τα βλέφαρά του. Δεν πανικοβλήθηκε, σκεπτόμενος ότι επρόκειτο για κάτι προσωρινό, αλλά τα συμπτώματα χειροτέρεψαν και άρχισαν να παρεμποδίζουν τη δουλειά του, οπότε αποφάσισε τελικά να πάει στο νοσοκομείο.

Ο κ. Cao διαγνώστηκε με παράλυση του προσώπου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για την άμβλυνση των συμπτωμάτων, αλλά αναμένεται τελικά να αναρρώσει πλήρως. Οι γιατροί πιστεύουν ότι η συσσωρευμένη έλλειψη ύπνου, σε συνδυασμό με τον κρύο καιρό και το δυνατό αεράκι προκάλεσαν την παράλυση και συμβούλευσαν άλλους οπαδούς του ποδοσφαίρου να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα του Cao.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ