Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε - Να είστε προσεκτικοί σήμερα

Αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα.

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και η κυρίαρχη όψη της σήμερα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μας υπενθυμίζει ότι χωρίς πλάνο, οργάνωση και υπομονή θα χαθούμε στη μετάφραση.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε για τα θέματα της καθημερινότητας μας, να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να επιληφθούμε αποτελεσματικά των υποχρεώσεων μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ψηλά το κεφάλι σήμερα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, όσο κι αν οι γύρω σας μπορεί να σας πιέζουν ή νιώθετε ότι δεν στηρίζουν τις δράσεις σας. Γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα έχετε φίλους, έχετε ανθρώπους που σας εκτιμούν και θέλουν να σας βοηθήσουν, μολονότι ξέρετε πολύ καλά να στηρίζεστε μόνοι σας στα δυο σας πόδια.

Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να σας ζορίσει με κάποιο επαγγελματικό σας θέμα ή μπορεί να υπάρχει ένα πιο ζωηρό και απείθαρχο κλίμα στο σπίτι, ειδικά για σας που είστε γονείς και πρέπει να τιθασεύσετε την ορμή μικρών παιδιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο πιο «βαριά» η μέρα σήμερα για σας αγαπητοί μου Ταύροι, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου.

Σε κάθε περίπτωση πάρτε τον χρόνο σας, εστιάστε στα πράγματα που νιώθετε ότι δεν είναι εντάξει και βρείτε τρόπους για να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ό,τι συμβαίνει. Έτσι θα μπορείτε πιο εύκολα να μιλήσετε και με τους ανθρώπους από το περιβάλλον σας που ενδιαφέρονται για σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Κρόνο στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της μέρας και μπορεί να είναι βοηθητική για να σημειώσετε πρόοδο στις υποχρεώσεις σας, καθώς θα μπορείτε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και ενδεχομένως να έχετε και τη βοήθεια των συνεργατών, των φίλων ή του συντρόφου σας. Είναι μια μέρα με έμφαση στην επικοινωνία. 

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ