Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στυλ για την Victoria Beckham - Στο Παρίσι για δουλειά, ποζάρει και μάλλον χαμογελά (φωτό)

Σαν να χαμογέλασε λίγο η Victoria Beckham, που στέλνει χριστουγεννιάτικα φιλιά από το Παρίσι, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους! 

Σε μια φωτογραφία που έχει μοιραστεί με 30.3 εκατομμύρια followers της στο Instagram την βλέπουμε να ποζάρει με στυλ μπροστά από ένα πελώριο, στολισμένο έλατο.

«Φιλιά από το Παρίσι. Δείπνο με τους@rickowensonline @lalamichmich and @anderschristianmadsen» έγραψε στο post της προσθέτοντας ότι το σύνολο που φοράει είναι από την συλλογή του brand της για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2023.

Ειδικότερα η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας και μητέρα 4 παιδιών είναι ντυμένη με μωβ μπλούζα ζιβάγκο και μια πολύ όμορφη φούστα με ανοίγματα στο μπροστινό μέρος.

Το look ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σε λευκό και μπορντό χρώμα, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε στην ίδια ανάρτηση ποζάρει μαζί με τους φίλους της, φορώντας ένα σατέν πράσινο outift. Η Victoria χαμογελά ενα τσακ στον φακό, παρόλο που γενικά την βλέπουμε συνήθως αγέλαστη, γιοτές έχουμε στο κάτω, κάτω!

Το πρώην μέλος των Spice Gilrs πρωταγωνιστεί επίσης σε ένα βίντεο στο YouTube, με τίτλο «Beauty Gifting Secrets», στο οποίο την βλέπουμε μαζί με την make-up artist Charlotte Tilbury. 

Οι δύο γυναίκες, που είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια συζητούν για μακιγιάζ και εορταστικά δώρα,  με την Victoria να αποκαλύπτει ποιο είναι το νέο χόμπι του David Beckham. 

 «Τι να δώσεις σε μια γυναίκα που έχει τα πάντα; Υπάρχει μόνο που μπορώ να σου δώσω. Παίρνεις ένα δείγμα από το πράγμα του David που κολλάει. Αυτό έχει έρθει από τις μέλισσες στον κήπο μας. Φτιάξαμε 200 τέτοια. Είναι το πάθος του David γιατί του αρέσει η μελισσοκομία. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό» την ακούμε να λέει μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο βίντεο, η Victoria επέμεινε ότι δεν έχει κάνει ποτέ επέμβαση στη μύτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ