Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα, να προσέχουμε σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Τα ξημερώματα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου. Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στους Διδύμους. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα, να προσέχουμε σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα, αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας.

ΚΡΙΟΣ

συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Η σημερινή μέρα θέλει ειδική μεταχείριση για να τη βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς, και σε όχι αυτόν που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Ταύροι έρχονται στην επιφάνεια με αυτό το φεγγάρι, όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τις βαδίσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΔιαβΗ Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια καταθλιπτική Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. άστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ