Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα ; 

Η Τετάρτη έρχεται με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει τη μεταβλητή ομάδα ζωδίων: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Είναι μια Πανσέληνος που θα έχει επιρροή στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, αλλά και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις πληροφορίες και τις μετακινήσεις. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και λιγότερο βιαστικοί σήμερα κι έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τους όποιους προβληματισμούς μας σε προσωπικό επίπεδο

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες για τα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να προβάλλετε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας και να διαφημίσετε κάπως τις ικανότητες σας. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι αρκετά βοηθητική σχετικά με τα παραπάνω, αλλά βοηθάει ακόμη αν θέλετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή να διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά και πρακτικά επαγγελματικά είναι τα θέματα τα οποία σας απασχολούν στο ξεκίνημα της μέρας και σ’ αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιους χειρισμούς ώστε να αποκομίσετε μεγαλύτερο κέρδος. Πάντως με την αυριανή Πανσέληνο τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνεύσουν προσωρινά, ίσως από ένα έκτακτο οικονομικό έξοδο ή από το τέλος ενός εσόδου, γιατί μπορεί μια εποχική εργασία να φτάνει στο τέλος της ή λόγω των συνθηκών να περιορίζεται ο κύκλος εργασιών της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας για να προετοιμάσει την Πανσέληνο που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Πέμπτης. Φυσικά εσάς επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Μάλιστα θα έλεγα ότι σας επηρεάζει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο σε ό,τι αφορά μια ερωτική σχέση ή μια γνωριμία ή σε μια συνεργασία. Πιθανώς κάποιοι από σας παίρνετε μια σημαντική απόφαση τώρα για το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ