26χρονη έχασε την ζωή της όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο - Είχε βουτήξει στη θάλασσα για να πιάσει τις σαγιονάρες της (φωτό - βίντεο)

Mεταφέρθηκε με τζετ σκι σε νοσοκομείο του νησιού, όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος και χειρουργική επέμβαση 

Μια 26χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από προπέλα σκάφους, αφού πήδηξε στην Καραϊβική Θάλασσα στην προσπάθειά της να πιάσει τις σαγιονάρες της.

Η Natalia Andrea Larranaga Fajardo, από την Καλιφόρνια, αιμορραγούσε, αφού υπέστη φρικτά τραύματα στα πόδια, τους γλουτούς και το κάτω μέρος της πλάτης της στα νερά της παραλίας White Wata στο San Andres της Κολομβίας.

Το βίντεο από κινητό τηλέφωνο από το φρικιαστικό ατύχημα δείχνει πώς οι κοντινοί βαρκάρηδες ούρλιαζαν από τρόμο το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς η θάλασσα έγινε κόκκινη από αίμα.

 

 

Παρά τις πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος και τη χειρουργική επέμβαση, η κ. Fajardo απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή.

Προσοχή σκληρές εικόνες

 

Natalia Andrea Larranaga Fajardo

 

Το τραγικό ατύχημα συνέβη στις 27 Νοεμβρίου, όταν η κ. Fajardo βούτηξε στη θάλασσα για να βρει τις σαγιονάρες της. Ενώ βρισκόταν στο νερό, χτυπήθηκε από την προπέλα.

Despite multiple blood transfusions and surgery, Ms Fajardo (pictured in an undated photo) passed away from cardiac arrest

Daily Mail

Αιμορραγώντας έντονα, η κ. Fajardo μεταφέρθηκε με τζετ σκι σε νοσοκομείο του νησιού, όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος και χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των αρτηριών της, αναφέρει η Daily Mail.

 

Οι γιατροί χρειάστηκε επίσης να την επαναφέρουν σε ανάνηψη αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Μετά την επέμβαση, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), αλλά υπέστη νέα -θανατηφόρα αυτή τη φορά- καρδιακή ανακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ