Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα οι απογευματινές ώρες προσφέρονται

Αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα.

Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα, καθώς θα έχει ξεφύγει κι από το τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι πολύ δυνατή αφού είναι και το ζώδιο της έξαρσης της και βοηθά να έχουμε μια προσεκτική και πρακτική προσέγγιση στα πράγματα.

Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα οι απογευματινές ώρες προσφέρονται, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Δία στους Ιχθύς

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά, κάντε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά.

Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή τη στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία σε σχέση με αυτή που εργάζεστε θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε σήμερα ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να τις τακτοποιήσετε τις απογευματινές ώρες. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Μην ξεχνάτε ότι πολιορκείστε από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, κάτι που κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς να είναι σε προτεραιότητα.

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ