Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν γιατί έβαλε τα υπέροχα Nidodileda στο Λονδίνο - Tι να φοράει ράσα;

Αντιδράσεις στα social media για τη Νατάσα Μποφίλιου, η οποία εμφανίστηκε με γούνα στους δρόμους του Λονδίνου.

Στη κορυφή των τρεντ στο Twitter και στην Google σκαρφάλωσε από χθες η Νατάσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε ''στόχος'' κακόβουλων σχολίων. 

Αφορμή ήταν το "κράξιμο" από τον γνωστό στιχουργό και ραδιοφωνικό παραγωγό, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τη φωτογραφία που ανάρτησε η Μποφίλιου, από το Λονδίνο όπου ταξίδεψε, πριν μερικές ημέρες. 

Να σημειώσουμε πως τα ρούχα που επέλεξε είναι από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της και συγκεκριμένα του made in Greece brand Nidodileda (για το οποίο σας έχουμε γράψει πολλές φορές)  . Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

"Παλεύουμε τον "κακό καπιταλισμό" στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;".

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες της πλατφόρμας, κυρίως φαν της ερμηνεύτριας, οι οποίοι κατέκλυσαν το Twitter με μηνύματα συμπαράστασης προς την Μποφίλιου, αλλά και... μίσους προς τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

 

 

Νατάσα Μποφίλιου: Η απάντησή της για τις φωτογραφίες με τη γούνα 

Η πρώτη απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τις αντιδράσεις. Η ερμηνεύτρια, σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Μάλιστα χθες Κυριακή 4/12, η ίδια και ο σύζυγός της Xρήστος Κορτσέλης, πραγματοποίησαν έξοδο στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και πόζαραν στον φακό του NDP με χαμόγελα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ