Τα υπέροχα νυφικά της Olga Karaverververis - Ρομαντικά φόρεμα με μοναδική αισθητική στη νέα της συλλογή (φωτό & βίντεο)

Το Ζάππειο κέντρο της γαμήλιας μόδας!

H Olga Karaververis παρουσίασε την συλλογή νυφικών της για το 2023, στην BridalExpo - Bridal Fashion Week, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου. 

Ιδέες και οι δημιουργίες από 100 επιλεγμένα brands και 30 σχεδιαστές μετέτρεψαν το Ζάππειο στο κέντρο της γαμήλιας μόδας!

Τα μοντέλα της designer περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας ρομαντικά και θηλυκά φορέματα που θα κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθανθεί μοναδικά, την ημέρα του γάμου της. 

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Όλγα Καραβερβέρη έγραψε μεταξύ άλλων: «32 χρόνια στον μαγικό κόσμο του wedding,έχω ζήσει μοναδικές στιγμές ! Εχτές βραδυ στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων της @Bridal_expo_bfwa τα συναισθήματα ήταν πολύ συγκινητικα πέρνοντας την σκυτάλη η @ioanna.karaververis (...) Ο οίκος @karaververis_bridal KARAVERVERIS προχωράει με νέα ματιά στο μέλλον ,με νέα όνειρα ,νέες ιδέες και προτάσεις ! Με συγκίνηση αγαπη , σεβασμό και εκτίμηση σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

 

 

H Olga Karaververis, είναι μια από τις σημαντικότερες σχεδιάστριες μόδας της γενιάς της. Το απαράμιλλο ταλέντο, η μοναδική αίσθηση, η δημιουργικότητα και η μεγάλη αγάπη για τη μόδα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Σπούδασε στη σχολή μόδας Euro Academy Fashion School of Art & Design of PanSik Scuola Di Moda Italia.  Πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα, συνέχισε τις σπουδές της στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 Η απόλυτη έμπνευση ήταν, και πάντα θα είναι, η γυναίκα,η έμπνευση για κάθε νέα της δημιουργία. Με τη μοναδική της αίσθηση του στυλ, επιλέγει τα υφάσματα και τα δαντέλες ένα προς ένα, με μεγάλη προσοχή με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. 

H πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική, τα χρόνια εμπειρίας και η άριστη εξυπηρέτηση είναι συνώνυμα με το όνομα Olga Karaververis.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ