37χρονος τραγουδιστής της κάντρι πέθανε στον ύπνο του, λίγες ώρες μετά τον γάμο του - σπαρακτικές οι αναρτήσεις της… χήρας του (φωτό & βίντεο)

Δεν μπορεί να πιστέψει πως «έχασε» τον αγαπημένο της...

Ο τραγουδιστής της κάντρι Jake Flint, από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, πέθανε, σε ηλικία 37 ετών, λίγες ώρες μετά τον γάμο του...

Σε ανάρτησή της στο Facebook η manager του Brenda Cline, έγραψε:  «Με ραγισμένη καρδιά και βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσω ότι ο Jake Flint απεβίωσε με τραγικό τρόπο. Προσπάθησα αρκετές φορές σήμερα να κάνω μια ανάρτηση, αλλά δεν μπορείς να σχολιάσεις κάτι που δεν μπορείς να επεξεργαστείς. Τον αγαπούσα πολύ σαν γιο μου.

Ο πιο αστείος, ο πιο ξεκαρδιστικός, ο πιο σκληρά εργαζόμενος, ο πιο αφοσιωμένος καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκα ποτέ στην καριέρα μου. Μόλις ετοιμαζόμασταν να ξεκινήσουμε κάποιες δουλειές μαζί μετά τον γάμο του με την Brenda -που ήταν χθες. Ναι, χθες.

Ο Jake έχει εκατομμύρια φίλους και δεν είμαι σίγουρη πώς όλοι θα αντιμετωπίσουν αυτή την τραγική απώλεια. Χρειαζόμαστε προσευχές - είναι όλα τόσο σουρεαλιστικά. Παρακαλώ, παρακαλώ προσευχηθείτε για τη σύζυγο του Brenda την μητέρα του, την αδελφή του και την υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους του. Αυτό θα είναι απίστευτα δύσκολο για πάρα πολλούς. Σε αγαπάμε Jake και θα σε έχουμε για πάντα στην καρδιά μας».

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Flint, Clif Doyal, επιβεβαίωσε στο The Oklahoman ότι ο τραγουδιστής πέθανε στον ύπνο του, μετά τον γάμο του το Σάββατο. Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή.

«Δεν ήταν μόνο πελάτης, ήταν ένας αγαπημένος φίλος και απλά ένας πολύ καλός τύπος. Όπως μπορείτε να δείτε από το ξέσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν αγαπητός απ' όλους. Έκανε τους πάντες να γελούν και τους έκανε να νιώθουν ευπρόσδεκτοι» είπε μεταξύ άλλων ο Doyal.

Ο Flint ήταν ανερχόμενος καλλιτέχνης με διάφορα στούντιο άλμπουμ και σινγκλ όπως το "What's Your Name?" και "Long Road Back Home. Ανακάλυψε πρώτη φορά την αγάπη του για την κάντρι, όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με ALS (Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση) και ζήτησε από τους φίλους του να μάθουν τον γιο του να παίζει κιθάρα, αφού ο ίδιος δεν θα μπορούσε πλέον συμμετάσχει σε αθλήματα με τον γιο του.

Η σύζυγός του Brenda Flint, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον αγαπημένο της έτσι ξαφνικά. «Δεν καταλαβαίνω» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τον γάμο τους. 

Σε μια δεύτερη σπαρακτική ανάρτηση ανέφερε: «Θα έπρεπε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του γάμου, αλλά αντί γι' αυτό πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον σύζυγό μου. Οι άνθρωποι δεν είναι γραφτό να νιώθουν τόσο πόνο. Η καρδιά μου έχει χαθεί και απλά θέλω πραγματικά να επιστρέψει. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ