All I want for Christmas! Η Mariah Carey με τουαλέτα υπερπαραγωγή & τιάρα - Μαζί της στο show τα δίδυμα παιδιά της (φωτό & βίντεο)

Έκλεισε την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών

Η Mariah Carey έκλεισε την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών, το απόγευμα της Πέμπτης, ερμηνεύοντας το τραγούδι της - σήμα κατατεθέν των γιορτών «All I Want for Christmas Is You».

Μαζί με την 52χρονη τραγουδίστρια ήταν και τα 11χρονα δίδυμα παιδιά της, Monroe και Moroccan τα οποία χόρευαν πίσω από την διάσημη μαμά τους!

 

 

Η σταρ, όπως αναφέρει το People, εμφανίστηκε με μια κόκκινη τουαλέτα - υπερπαρπαγωγή, διαμαντένια κοσμήματα άνω των 80 καρατίων και μια εξίσου εντυπωσιακή τιάρα να στολίζει το κεφάλι της. Παράλληλα κρατούσε καθ' όλη τη διάρκεια του show, μια μικρή ομπρέλα, του ίδιου χρώματος με το φουστάνι της.

Η Monroe ήταν ντυμένη στα λευκά με  tutu και τιάρα, ενώ ο Moroccan φορούσε ένα κόκκινο φούτερ, μαύρο παντελόνι και μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό του. Υπενθυμίζεται ότι η Carey έχει αποκτήσει τα δίδυμα μαζί με τον πρώην συζυγό της Nick Cannon.

«Ευτυχισμένη Ημέρα των Ευχαριστιών!!! ❤️❤️❤️ Ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα παιδιά μου Roc και Roe. Ευγνώμων για τις πολύτιμες στιγμές στη ζωή. Τώρα είναι πραγματικά η ώρα!!!» έγραψε στο Instagram η Mariah που μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση με τους 11.3 εκατομμύρια followers της.

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Η  επιτυχία της Carey «All I Want for Christmas Is You» κυκλοφόρησε το 1994 και φέρεται να της αποφέρει κάθε χρόνο κέρδη 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.  Μια έκθεση του 2017 από το Economist εκτιμά ότι το δημοφιλές τραγούδι, απέφερε στη τραγουδίστρια 60 εκατομμύρια δολάρια από το 1994 έως το 2016

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ