Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μας κάνει υπεραισιόδοξους - προσοχή να μην έχουμε υπέρμετρες προσδοκίες & να χάνουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα

Αναλυτικά τα άστρα...

Κι ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον επικοινωνιακό Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, μια όψη δεσπόζει στη διάρκεια της Δευτέρας. Αναφέρομαι φυσικά στην τυχερή όψη του Νοεμβρίου, το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στους Ιχθύς, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Βέβαια ο Δίας όπου παρεμβαίνει κάποιες φορές μας κάνει υπεραισιόδοξους κι αυτό θέλει λίγη προσοχή να μην έχουμε υπέρμετρες προσδοκίες και να χάνουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα. 

ΚΡΙΟΣ

Στις καλές ειδήσεις της Δευτέρας είναι ότι σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο Ήλιου-Δία, μια όψη που μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε θέματα σχέσεων, συνεταιρισμών, προσδιορισμού νέων στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια πιο αισιόδοξη όψη που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ότι έχετε τη δύναμη να καταφέρετε πολλά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια σύνθετη μέρα η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, αλλά η Σελήνη σας ζορίζει λίγο από τον Ζυγό στα θέματα της εργασίας ή της φυσικής κατάστασης και υγείας. Για σας τους Ταύρους η όψη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, το κοινωνικό σας δίκτυο γενικότερα, αλλά και τις ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε κι αφορούν στα κοινά ή τις όποιες δραστηριότητες μοιράζεστε με άλλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική μέρα η σημερινή αγαπητοί μου Δίδυμοι, αφού έχουμε μια από τις καλύτερες όψεις του Νοεμβρίου το τρίγωνο Ήλιου-Δία και μια Σελήνη στον Ζυγό που σας ευνοεί. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ