Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει τάση καχυποψίας, ζήλιας και εκδικητικότητας - ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου, η οποία θα είναι πιο έντονη κυρίως το Σάββατο. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα.

Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης.

Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις, ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή. Ας είμαστε λοιπόν όλοι λίγο περισσότερο προσεκτικοί το Σαββατοκύριακο, ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και ας αναβάλλουμε τα πολύ δύσκολα καλύτερα για την άλλη εβδομάδα.

Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο και κυρίως όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού και τις δυο μέρες δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους. Η όψη τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, τις ασταθείς μετεωρολογικές συνθήκες και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου και μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους, πιθανώς γιατί μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε

. Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας δικό σας ή ενός δικού σας ατόμου ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Βέβαια με τη Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε αρκετές επαφές με κόσμο και συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που επαναλαμβάνεται το Σάββατο μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Προσέξτε ιδιαίτερα όλα αυτά που παρουσιάζονται ως χρυσές ευκαιρίες.

Βλέπετε ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της εξαπάτησης. Κάντε μια ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσετε να κάνετε μια σημαντική αγορά. Αποφύγετε ακόμη να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν στο μέλλον. Τα θέματα της δουλειάς και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια δεν θα σας δώσουν την πολυτέλεια να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη όψη τετραγώνου με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ.

Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας κυρίως το Σάββατο… email που δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, καθυστερήσεις, ασάφειες, λάθος απαντήσεις. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Ετοιμαστείτε από Δευτέρα να κάνετε επανεκκίνηση στους στόχους που έχετε και όλα θα πάνε καλά. Η Σελήνη στον Ζυγό τουλάχιστον δημιουργεί πιο ευνοϊκές συνθήκες για να χαρείτε μια έξοδο ή κάποιες διασκεδαστικές στιγμές κυρίως την Κυριακή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ