«Maestro»: To γκέι φιλί που ξύπνησε μνήμες από το πρώτο σίριαλ του Χριστόφορου- οι ύμνοι στον ηθοποιό της χρονιάς Γιάννη Τσορτέκη

 Η πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών...

Για άλλη μία φορά το ''Maestro'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό,  το οποίο περίμενε πώς και πώς να δει το χθεσινό επεισόδιο. 

Στο χθεσινό πέμπτο επεισόδιο, ο κρυφός έρωτας του Σπύρου με τον Αντώνη εκδηλώθηκε και οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή, μετά από 19 χρόνια.

Τότε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Έτσι αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά γιατί εν τέλει, το Maestro κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί μέσα από την Streaming πλατφόρμα του Netflix.

Με την πρώτη τους ερωτική σκηνή on camera, λοιπόν, ο Αντώνης και ο Σπύρος απέδειξαν πως η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από την καταπίεση που δέχονται. Το τρυφερό φιλί τους «σπάει» την τοξική αρρενωπότητα και μάλλον ενοχλεί τον συντηρητισμό της ελληνικής κοινωνίας, ή/και τους συντηρητικούς τηλεθεατές.

Παράλληλα, εξαιρετικές ερμηνείες χάρισε και ο Γιάννης Τσορτέκης, ως Χαράλαμπος δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως φέτος, τηλεοπτικά τουλάχιστον, είναι η χρονιά του.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 17 Νοέμβρη με τίτλο La famiglia, τα δύο αγόρια έδωσαν ραντεβού για να εξασκηθούν στην σκοποβολή και ήρθαν πιο κοντά, εξωτερικεύοντας στον έρωτά τους. Μεγάλο μέρος του Twitter «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για τα κοινωνικά θέματα που επιλέγει να αναδείξει μέσα από το Maestro.

 

 

 

 

 

 

Το twitter «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με ελάχιστους να αντιδρούν αρνητικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ