Pete Davidson: Πάλι τα κατάφερε - Επίσημα ζευγάρι με την Emily Ratajkowski, μετά την Kim Kardashian & την Ariana Grande

Είναι αυτό, το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ; 

Ο Pete Davidson είναι ζευγάρι την Emily Ratajkowski.

Ο κωμικός του Saturday Night Live, 28 ετών, και η ηθοποιός/μοντέλο, 31 ετών, "βλέπουν ο ένας τον άλλον", λέει πηγή από το περιβάλλον του Davidson στο PEOPLE.

Το US Weekly ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση, αφού ο κουτσομπολίστικος λογαριασμός διασημοτήτων στο Instagram Deux Moi ισχυρίστηκε ότι οι δύο τους είχαν εντοπιστεί μαζί στη Νέα Υόρκη.

Οι εκπρόσωποι τόσο του Davidson όσο και της Ratajkowski δεν θέλησαν να σχολιάσουν τίποτα προς το παρών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντέιβιντσον χώρισε πρόσφατα με την Κιμ Καρντάσιαν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη τον Οκτώβριο του 2021, πριν χωρίσουν τον Αύγουστο του 2022 μετά από εννέα μήνες σχέσης.

"Μέρος του λόγου που χώρισαν ήταν εξαιτίας του πολυάσχολου προγράμματός τους", δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης στο PEOPLE την εποχή του χωρισμού τους. "Και οι δύο ταξιδεύουν συνέχεια και ήταν δύσκολο". 

Ποιος είναι ο Pete Davidson

Ο κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έγινε γνωστός από το Saturday Night Live. Όμως όλα τα περιοδικά γράφουν για αυτόν, εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, αφού έχει κάνει δεσμούς με πασίγνωστες κυρίες του Hollywood. 

Oι σχέσεις του

Ο Ντέιβιντσον έχει κερδίσει μέχρι στιγμής -όσο γνωρίζει το κοινό- τη δύο δεκαετιών βρετανίδα ηθοποιό Kate Beckinsale , την ποπ σταρ Ariana Grande (με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκε), την κόρη της Cindy Crawford - μοντέλο Kaia Gerber, την ηθοποιό και αστέρι του Bridgetton, Phoebe Dynevor. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ