Ο Μάθιου Μακόναχι ολόγυμνος μπροστά στο ψυγείο για την… Ημέρα Πίκλας - Τα σχόλια των 6.8 εκατ followers του (φωτό & βίντεο)

Τίμησε την ημέρα και με το παραπάνω!

Κι όμως υπάρχει Εθνίκη Ημέρα Πίκλας - γιορτάζεται στις ΗΠΑ στις 14 Νεμβρίου - και ο Μάθιου Μακόναχι την τίμησε με μια γυμνή του φωτογραφία!

Ο 53χρονος σταρ μοιράστηκε με τους 6.8 εκατομμύρια followers του στο Instagram το στιγμιότυπο από το παρελθόν, στον οποίο τον βλέπουμε μπροστά στο ανοιχτό ψυγείο να κρατά ένα βαζάκι με τουρσί και να το δείχνει προς την κάμερα. Το post έχει συγκεντρώσει πάνω από 600.000 likes. 

Η φωτογραφία έχει κοπεί ακριβώς εκεί που ξεκινά ο π@π@ς του γοητευτικού ηθοποιού με έναν ακόλουθό του να σχολιάζει «Ποιος έκοψε αυτή την φωτογραφία. Έχω ταραχτεί»!

Σε άλλα σχόλια διαβάζουμε «γιατί υπάρχει καν αυτή η φωτογραφία;» αλλά και ότι «θέλω να δω την πίκλα που είναι έξω από το βάζο».

Κάποιος τέταρτος θα σχολιάσει «πολλές γυναίκες αυτή την στιγμή θα ήθελαν να είναι σάλτσα σόγιας αυτή την στιγμή», ενώ μια γυναίκα έγραψε επίσης χιουμοριστικά: «ναι έτσι ακριβώς παίρνει τις πίκλες από το ψυγείο ο άνρας μου. Δεν έχω παράπονο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ