Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την όψη για μελέτη, συναντήσεις, χρήσιμες επαφές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Σήμερα ο Ερμής, μια μέρα πριν προχωρήσει στον Τοξότη, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την όψη για μελέτη, συναντήσεις, χρήσιμες επαφές, διαπραγματεύσεις και εμπορικές δοσοληψίες.

ΚΡΙΟΣ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της δουλειάς σας. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αφού ο Ερμής από τον τομέα των οικονομικών συνεργασιών σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θετική μέρα για τις εργασιακές σας σχέσεις αρκεί να μη βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και θέλετε να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχετε στο μυαλό σας χωρίς να παρεκκλίνουν. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαφές με αγαπημένα πρόσωπα σήμερα, ενώ είναι δυνατή όψη και για διαπραγματεύσεις ή προτάσεις για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ