Ο Nick Jonas δείχνει τα 4 σημάδια του διαβήτη τύπου 1 - Το βίντεο που μοιράστηκε με τους 33.3 εκατ followers του

«Υπήρχαν 4 σημάδια ότι ζούσα με διαβήτη τύπου 1»

Ο Nick Jonas, μέσα από ανάρτησή του στα social media, έδειξε ποια είναι τα τέσσερα σημάδια που τον οδήγησαν στο να καταλάβει ότι έχει διαβήτη τύπου 1.

Ο 30χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο με τους 33.3 εκατομμύρια followers του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14/11).

«Υπήρχαν 4 σημάδια ότι ζούσα με διαβήτη τύπου 1: υπερβολική δίψα, απώλεια βάρους, συχνοουρία και ευερεθιστότητα.  Αυτά μπορούν να αναγνωριστούν ως κοινά σημάδια του διαβήτη τύπου 1» γράφει μεταξύ άλλων στο post του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Παράλληλα ο Jonas ενθάρρυνε άλλους που εμφανίζουν παρόμοια συμπτώματα, να ζητήσουν την συμβουλή κάποιου γιατρού και να λάβουν την κατάλληλη θεραπεία για την συγκεκριμένη πάθηση.

Το βίντεο του Nick μοιράστηκε με τους 83.4 εκατ. followers της και η 40χρονη σύζυγός του Priyanka Chopra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

«Είναι τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου και ήταν για τόσο καιρό που, προφανώς, ήταν κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί της και να τη συμπεριλάβω σε αυτό το ταξίδι»  είχε πει πριν λίγο και ο Jonas, στην  Cassie DiLaura του ET, για το πως η γυναίκα του, στάθηκε στο πλευρό του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η υγεία του ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα για τα οποία μίλησαν, ενώ για την κορούλα τους, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από ένα σχεδόν χρόνο μέσω παρένθετης μητέρας είχε πει ότι «τα έχει αλλάξει όλα! Προς το καλύτερο, φυσικά!». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ