O μεγαλοπρεπής γάμος της Tiffany Trump με τον ελληνοαμερικανό Michael Boulos: Ο πρώην πρόεδρος με τις δύο συζύγους του, το νυφικό του Elie Saab

Παντρεύτηκε στο Mar-a-Lago, ένα θέρετρο και εθνικό ιστορικό ορόσημο στο Palm Beach της Φλόριντα, ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τραμπ απέκτησε το Mar-a-Lago το 1985 . 

Η Τίφανι Τραμπ, η κόρη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της ηθοποιού Μάρλα Μέιπλς, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Μάικλ Μπούλος στο resort της οικογένειάς της στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. 

Η Tiffany φόρεσε ένα εκθαμβωτικό νυφικό με μακρύ μανίκι του Elie Saab και έλαμπε από χαρά, πλάι στον ελληνοαμερικανό αγαπημένο της. 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη Marla, η Tiffany επέλεξε το φόρεμά της ως ένδειξη της κληρονομιάς του νέου της συζύγου. "Είναι ένας λιβανέζικος αμερικανικός γάμος", μοιράστηκε, "γι' αυτό ήμασταν πολύ χαρούμενοι που ο Elie Saab δημιούργησε, αυτή τη μαγεία". 

Ο πατέρας της Τίφανι ήταν επίσης παρών, καθώς και τα ετεροθαλή αδέλφια της Ιβάνκα Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Έρικ Τραμπ και Μπάρον Τραμπ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

Η Marla είπε στο The People,  ότι η τούρτα του ζευγαριού είχε ως πρότυπο την γαμήλια τούρτα - ύψους δύο μέτρων -, από τον γάμο της ίδιας και του πρώην προέδρου το 1993. (Το ζευγάρι χώρισε το 1999).

H Μέιπλς έπαιξε επίσης ρόλο στην τελετή, λέγοντας μια προσευχή κατά τη διάρκεια της και οι πιο στενές φίλες της Tiffany από την παιδική της ηλικία επιλέχθηκαν ως παράνυμφοι.

 

 

 

 

 

 

Η Ιβάνκα βοήθησε στην προετοιμασία της μεγάλης ημέρας, συμμετέχοντας στη νυφική ομάδα της Τίφανι και προσφέροντας "απόλυτη υποστήριξη", σύμφωνα με πηγή που εμπλέκεται με το γάμο.

 

 

Να σημειώσουμε πως σε μια φωτογραφία από τον γάμο, φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ με την νυν σύζυγό του Μελάνια, αλλά και την πρώην μαζί. 

 

 

 

 

 

 

Η σχέση του ζευγαριού 

Η Τίφανι, 29 ετών, και ο Μάικλ, 25 ετών, επισημοποίησαν για πρώτη φορά το ειδύλλιό τους στο Instagram τον Ιανουάριο του 2019, με την ίδια να μοιράζεται μια φωτογραφία με τους δυο τους να ποζάρουν μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο, αναφέρει το eonline

 

 

 

 

Τότε, το People ανέφερε ότι το δίδυμο συναντήθηκε για πρώτη φορά στο κλαμπ της Lindsay Lohan στη Μύκονο, το καλοκαίρι του 2018.

Τον Ιανουάριο του 2021, στο τέλος της θητείας του πατέρα της ως προέδρου, η Τίφανι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον Μάικλ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ