Η Emma Thompson παραδέχεται: «Ο άντρας μου Kenneth Branagh με ταπείνωσε όταν τα έφτιαξε με την Helena Bonham Carter» (φωτό)

«Ήμουν τελείως τυφλή ως προς τις σχέσεις που έκανε με άλλες γυναίκες»

Η Emma Thompson παραδέχτηκε ότι ήταν «εντελώς τυφλή» όσον αφορά την σχέση του πρώην συζύγου της Kenneth Branagh με την Helena Bonham Carter.

Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 1989, μόλις δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους και ο εξαετής γάμος τους τελείωσε, μετά την απιστία του Branagh.

Ο  Kenneth Branagh, photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 61χρονος συμπρωταγωνιστούσε με την 56χρονη Bonham Carter, στην ταινία «Frankenstein» της Mary Shelley το 1994.

Μιλώντας στον New Yorker η Thompson είπε ότι αισθάνθηκε «ταπεινωμένη» από την προδοσία του τότε συζύγου της και σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό, που δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Η Helena Bonham Carter, photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ήμουν τελείως τυφλή ως προς τις σχέσεις που έκανε με άλλες γυναίκες στα σετ των ταινιών του. Το μάθημα που πήρα είναι πώς η επιθυμία σου να ξεγελάσεις τον εαυτό σου μπορεί εύκολα να σε τυφλώσει» είπε η 63χρονη σήμερα ηθοποιός, από την Βρετανία. «Ήμουν μισοπεθαμένη. Έχασα κάθε αίσθηση ότι αξίζω την αγάπη» πρόσθεσε, σύμφωνα με την Daily Mail.

H star του «Love Actually» μίλησε επίσης για το πως ο συμπρωταγωνιστής της στο «Sense and Sensibility», και νυν σύζυγός της Greg Wise ήταν αυτός που «μάζεψε τα κομμάτια και τα συνέθεσε ξανά».

Η Thompson με τον δεύτερο σύζυγό της, photo via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Emma και ο Greg παντρεύτηκαν το 2003 και έχουν μαζί δύο παιδιά, την 22χρονη Gaia, και τον Tindyebwa, που ήταν παιδί ενός στρατιώτη από τη Ρουάντα και τον οποίο υιοθέτησαν ανεπίσημα όταν εκείνος ήταν 16 ετών.

Η Helena Bonham Carter  από την άλλη έχει δύο παιδιά με τον  σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Tim Burton, τον Billy και τη Nell. 

Η Emma έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες με την Bonham Carter, στο «Howard's End» το 1992 και στη σειρά «Harry Potter», από το 2007.

Η 63χρονη κατέληξε στη συνεντευξή της: «Έμαθα περισσότερα από τον δεύτερο γάμο μου. Όπως λέει η μητέρα μου, "Τα πρώτα είκοσι χρόνια είναι τα πιο δύσκολα"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ