Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Παρασκευή είναι μια από τις απαιτητικές μέρες του Νοεμβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη.

Άρα, όπως καταλαβαίνετε, είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ή αυστηρή κριτική, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη στους Διδύμους σιγοντάρει την επιρροή του Ήλιου-Κρόνου και προάγει τα αρνητικά συναισθήματα.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο και Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη όπως και να το κάνουμε ο βαθμός ανησυχίας και το στρες μεγεθύνονται μέσα στη μέρα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Η Παρασκευή είναι απαιτητική ως μέρα, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο.

Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά, γιατί εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα ακόμη και μεταξύ φίλων και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση. Κι εννοείται αποφύγετε παρορμητικές αγορές. Καλύτερα να κλειδώσετε κάπου τις πιστωτικές σας κάρτες και να τις ξεχάσετε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο μελαγχολικοί για τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που δεν εξελίχτηκε όπως θα επιθυμούσατε στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με ένα «αγκάθι», που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Το «αγκάθι» λέγεται τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και με κάποιους συνεργάτες. Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, πιθανώς και τον σύντροφό σας.

Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας καταπιέζει ή συμπεριφέρεται αυταρχικά χωρίς να σας δίνει τον χώρο που χρειάζεστε, ή αν νιώθετε ότι δεν ακούει αυτά που λέτε, δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος και πιθανώς και μια ρήξη αν το πράγμα ξεφύγει. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της έκλειψης. Προσπαθήστε όμως να μην ενδώσετε στην παρόρμηση της στιγμής, σκεφτείτε αυτά που έχετε να πείτε καλύτερα και μεταθέστε μια τέτοια κουβέντα για το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή έρχεται με μια υποσημείωση εξαιτίας της κυρίαρχης όψης τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται σήμερα. Για όσους έχουν γεννηθεί κυρίως στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Ταυτόχρονα έχουμε και τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σας που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.

Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται, γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι, και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στον χώρο εργασίας. Από την άλλη, μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά, γιατί πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι δεν αλλάζουν και κάντε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό χωρίς να εξαρτάτε τη διάθεση και την ψυχολογία σας από τους άλλους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ