Βαλερί Τριερβελέρ: Η εκρηκτική πρώην του Φρανσουά Ολάντ έτρεξε μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη στα 57 της (φωτό)

«Το έκανα!»

Η Βαλερί Τριερβελέρ έβαλε τα αθλητικά της και έτρεξε σε μαραθώνιο στη Νέα Υόρκη.

Η 57χρονη Γαλλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να δαγκώνει το χρυσό μετάλλειο, μετά το τέλος του αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @valerie_trierweiler

«Το έκανα! Τρελή πρόκληση ελήφθη! Σας ευχαριστώ όλους για την ενθάρρυνση και όλους όσους μου επέτρεψαν να πετύχω αυτή την τρέλα» διαβάζουμε στην ανάρτησή της πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ.

Πριν δύο ημέρες είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον γιο της Leonard, γράφοντας στο post: «Η ευτυχία στη Νέα Υόρκη είναι ότι βρίσκω τον γιο μου @leonard_trierweiler και την όμορφη κόρη μου @smiley_jenny. Απομένουν 24 ώρες πριν την έναρξη του μαραθωνίου. Τι άγχος! Και καλοκαιρινός καιρός».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @valerie_trierweiler

Η Τριερβελέρ ήταν για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ζευγάρι με τον πρώην πρόεδρο της γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και ζούσε μαζί του στο Ελιζέ. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος πανρρτεύτηκε τον Ιούνιο σε ηλικία 67 ετών.

Ο François Hollande με την Valérie Trierweiler -Photos: EPA FILE via AΠΕ-ΜΠΕ

Η Τριερβελέρ είχε παντρευτεί σε μικρή ηλικία τον παιδικό της έρωτα Franck Thurieau, ωστόσο πήραν διαζύγιο. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον Denis Trierweiler συντάκτη στο περιοδικό Paris Match, συγγραφέα και ακαδημαϊκό με τον οποίο απέτκησε τρία παιδιά, ωστόσο επίσης χώρισαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @valerie_trierweiler

Η 57χρονη γνώρισε τον Ολάντ κατά τις βουλευτικές εκλογές του 1988, ενώ εκείνος ζούσε τότε με τη  Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. Η σχέση τους ξεκίνησε το  2007, ενώ εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη και έκαναν γνωστό τον δεσμό τους τον Οκτώβριο του 2010, μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biocelebrity (@kyxwax)

Βέβαια ο «άτακτος» Γάλλος πολιτικός φέρεται να την απάτησε με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ