Σάλος με την Selena Gomez: Ούτε κουβέντα για την φίλη που της έδωσε το νεφρό της - Το unfollow της Raisa και το σχόλιο… (φωτό)

Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως δεν είναι πια φίλες

Η Selena Gomez φαίνεται πως έχει έρθει σε ρήξη με την πρώην καλύτερή της φίλη Francia Raisa, η οποία της έσωσε τη ζωή όταν της δώρισε το νεφρό της.

Οι θαυμαστές της 30χρονης  δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν αναφέρθηκε στην Rais, στο ντοκιμαντέρ της «My Mind & Me», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και το ότι η ίδια είπε πρόσφατα ότι η μόνη φίλη της από την βιομηχανία του θεάματος είναι η Taylor Swift.

Η σταρ της Disney ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η ηθοποιός Raisa, τώρα 34 ετών, προσφέρθηκε να δωρίσει το νεφρό της και υποβλήθηκαν στη δύσκολη διαδικασία μεταμόσχευσης το 2017.

Η Gomez παρουσίασε λεπτομερώς τον αγώνα που έδωσε το νέο ντοκιμαντέρ, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην Raisa και μιλώντας πρόσφατα στο Rolling Stone είπε μεταξύ άλλων ότι: «Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Taylor».

Σημειώνεται ότι η Raisa είναι Λατίνα ηθοποιός και έχει εμφανιστεί σε σειρές και ταινίες όπως το Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager και Grown-ish.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η Francia έκανε unfollow την Gomez στο Instagram, μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και ήταν τόσο εξοργισμένη από τα όσα είπε η Selena για την Swift, που έγραψε στα σχόλια ενός αποσπάσματος που πρόβαλε το E!News «ενδιαφέρον».


Και τα πράγματα δεν έμειναν εκεί αφού την Κυριακή η Gomez έγραψε «συγγνώμη που δεν ανέφερα όλα τα άτομα που γνωρίζω», στα σχόλια ενός βίντεο στο TikTok που αναφερόταν στο γεγονός ότι η Raisa την έκανε unfollow. Βέβαια να πούμε ότι η 30χρονη ακολουθεί ακόμα την 34χρονη ηθοποιό στο Instagram.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές της Selena και τους χρήστες των social media, που σοχλίασαν με την σειρά τους το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αναφορά - τόσο στο ντοκιμαντέρ, όσο και στη συνέντευξή της - στην γυναίκα που της έσωσε τη ζωή, πριν λίγα χρόνια. Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που την υποστήριξαν.

Οι δύο τους ήταν φίλες για 10 χρόνια και στο παρελθόν είχαν αποκαλέσει η μία την άλλη «αδελφή» της. Ωστόσο φέρονται να απομακρύνθηκαν ένα χρόνο μετά την μεταμόσχευση και να ήρθαν ξανά κοντά το 2021, με την Raisa να δίνει το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Gomez, τον περασμένο Ιούλιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ