Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήταν δικός μου τομέας η μητρότητα - το ήξερα, δεν επηρεάστηκα από τα πρέπει» (βίντεο)

Όσα είπε η ηθοποιός στην Φαίη Σκορδά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων στη Φαίη Σκορδά για το θέμα της μητρότητας και την απόφασή της να μην αποκτήσει δικά της παιδιά.

«Είμαι πολύ σκληρή για να πεθάνω, δεν το έβαζα και κάτω. Οπότε, το τι έκανα ήταν δικό μου και έλεγα ηρέμησε τώρα, θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα βρεις όλα. Έχε 3 πράγματα μπροστά σου, όχι 23, αυτό μας τρώει. Ότι πρέπει όλα μας τα όνειρα: και ωραίες γυναίκες και καλές μάνες και σωστές οικογενειάρχησες και σύζυγοι και σύντροφοι και να ταξιδέψουμε και να ντυθούμε και να στολιστούμε και να μαγειρεύεις και να οδηγείς… Ε, όχι ρε παιδιά» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Ακόμα πρόσθεσε: «Τώρα τα πράγματα πάνε σε μια κατάσταση πιο ήρεμη, πιο ισορροπημένη και πιο χαρούμενη… Το θέμα της μητρότητας ήταν ξεκάθαρο μέσα μου από την αρχή. Είναι άλλος τομέας αυτός. Δεν ήταν δικός μου τομέας. Ήταν κάτι που το ήξερα, δεν επηρεάστηκα από τα πρέπει και από το τι κάνουν οι άλλοι…

Δεν έβαλα ποτέ στο μυαλό μου το τι λέει ο κόσμος γιατί αυτά τα πράγματα είναι πολύ προσωπικά και πολύ σημαντικά. Είχα την ωριμότητα αυτή από μικρή σε αυτά τα θέματα. Δεν επηρεαζόμουν.

Πάντα εμπιστευόμουν τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν οικογένεια αλλά από την άλλη ήξερα ότι εγώ ανήκω σε έναν άλλο τομέα.  Όμως, δεν παύει η οικογένεια και αυτό που κουβαλάς μέσα σου, να το φέρεις σε έναν άλλο χώρο. Εγώ γαλουχήθηκα στην εργασία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ