Πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς: Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα με stylish σύνολα (φωτό)

Όλες οι φωτογραφίες από την πρεμιέρα του έργου του Θοδωρή Αθερίδη

Τα «Μαθήματα κωμωδίας» του Θοδωρή Αθερίδη, με τα συνεχόμενα sold out, επέστρεψαν για 2η χρονιά στο Μικρό Παλλάς

Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Νίκος Κουρής, η Αιμιλία Υψηλάντη,η Στεφανία Γουλιώτη, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Αναστάσης Ροϊλός-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, οι οποίοι και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες η Κατερίνα Γερονικολού φορούσε ένα άκρως στυλάτο σύνολο και συγκεκριμένα ένα σκούρο μπλε παντελόνι, λευκό πουλοβεράκι και μουσταρδί πανωφόρι, συνδυάζοντας το look της με ένα ζευγάρι μπορντό γόβες, που έδεναν τέλεια χρωματικά.

Υπέροχο ήταν και το καρό παλτό της Αιμιλίας Υψηλάντη. Η ηθοποιός ήταν ντυμένη με ένα κομψό outfit σε γήινους τόνους με ένα όμορφο μαντήλι στον λαιμό της.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον σύντροφο και συνάδελφό της Θοδωρή Αθερίδη. Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά της ginger, φορούσε ένα φαρδύ παντλόνι που έφτανε μέχρι τον αστράγαλο, μακρύ σακάκι, λευκή μπλούζα και μποτάκια.

Ακόμα πόζαρε μαζί με τη Στεφανία Γουλιώτη, η οποία φορούσε ένα κόκκινο κοστούμι και μαύρη μπλούζα.

Η Χριστίνα Χειλά Φάμελη από την άλλη επέλεξε ένα casual chic look και συγκεκριμένα ένα μαύρο παντελόνι και ένα λαδί ζιβάγκο.

Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι ανέμεσα στους πρωταγωνιστές του έργου, μετά το τέλος της παράστασης, εμφανίστηκε με ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο, στενό παντελόνι και ένα πολύ όμορφο ζευγάρι ασπρόμαυρες γόβες.

Λίγα λόγια για το έργο «Μαθήματα κωμωδίας» 

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διεισδύει στο χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πως να κάνουν κωμωδία.

Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους, είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, μιας σημερινής ιστορίας, όπου οι ήρωές της αντιστέκονται με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας στο ζοφερό τοπίο των καιρών μας.

 Δημήτρης Σαμόλης-Αναστασία Τσιλιμπίου-Θοδωρής Αθερίδης-Δήμητρα Ματσούκα-Αντώνης Κρόμπας

Απάντηση με γέλιο αντιπροτείνει ο συγγραφέας με το ένατο κατά σειρά θεατρικό του έργο, έξι χρόνια μετά το «Δόξα πατρί », εκφράζοντας την άποψη του πως «το να μάθεις να γελάς μ' αυτό που σε βασανίζει, σε οδηγεί στην λύση και στην κάθαρση».

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Σαμόλης, Αναστασία Τσιλιμπίου.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ