Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η μέρα έχει πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας

Αναλυτικά τα άστρα...

Καλό μήνα φίλες-οι! Ο Νοέμβριος μπαίνει μάλλον επεισοδιακά, καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο σημαίνοντας με ακρίβεια το μεσοδιάστημα των εκλείψεων. Έχουμε αφήσει την Ηλιακή έκλειψη της 24ης Οκτωβρίου πίσω μας και προχωράμε προς την έκλειψη Σελήνης της 8ης Νοεμβρίου.

Από σήμερα και μέχρι αύριο Τετάρτη σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Δύσκολες όψεις και για την επικαιρότητα των ημερών. 

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Η πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου είναι απαιτητική για όλους μας και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και παρακωλύει τη δράση μας. Για σας, το πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ενεργοποιεί τις εκλείψεις μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική, φιλική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή της σχέσης και να πρέπει να αναθεωρήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Η μέρα είναι πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς επηρεάζεστε από το πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ενεργοποιεί τις εκλείψεις. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι εκλείψεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας, όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή να κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από την άνοιξη ακόμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης, που αποτελεί το ακριβές μεσοδιάστημα των εκλείψεων και τις ενεργοποιεί, δημιουργεί κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία, τη δουλειά, όσο και την επικοινωνία με τους άλλους.

Παρόλα αυτά, οι εκλείψεις αυτές είναι μια χαρά αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ