Μας ξετρέλανε η βασίλισσα Μάξιμα: Powder pink cape dress & ανάλογο headpiece - Στα κόκκινα η Προεδρίνα μας (φωτό & βίντεο)

Βρέθηκαν το πρώι της Τρίτης στο φουαγιέ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μας ξετρέλανε με το συνολάκι της η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας η οποία συμμετείχε, μαζί με τον βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη βία κατά των γυναικών.

Το βασλικό ζεύγος και η ΠτΔ βρέθηκαν το πρώι της Τρίτης, στο φουαγιέ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για την περίσταση η 51χρονη royal επέλεξε ένα σικάτο cape dress στο χρώμα της πούδρας, το οποίο συνδύασε με ένα σορτί τσαντάκι και ένα ζευγάρι ταμπά γόβες.

Το φόρεμά της είχε μια μεγάλη σατέν ζώνη στη μέση και γιακά, ενώ αυτό που έκλεβε την παράσταση ήταν σίγουρα τα μακριά μανίκια, που έδιναν το εφέ κάπας.

Φυσικά η Μάξιμα δεν παρέλειψε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα λουλουδάτο headpiece, σε ανάλογους τόνους με το outfit της.

Άλλωστε η μητέρα της πριγκίπισσας Αμαλίας, της πριγκίπισσας Αλεξίας και της πριγκίπισσας Αριάν λατρεύει τα καπέλα και γενικά τα αξεσουάρ!

Εξίσου κομψή ήταν όμως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κ Σακελλαροπούλου επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι που της πήγαινε πολύ.

Σε σχετική ανάρτηση που έγινε γίνει στην επίσημη σελίδα του βασλικού οίκου Instagram διαβάζουμε σχετικά με την επίσκεψη: «Η ίση και δίκαιη μεταχείριση είναι θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Ωστόσο, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν βαθιές ανισότητες και εξακολουθούν να υποεκπροσωπούνται σε πολιτικούς και οικονομικούς ρόλους.

Η έκθεση φωτογραφίας της World Press Photo «Ανθεκτικότητα – ιστορίες γυναικών που εμπνέουν την αλλαγή» παρουσιάζει μια επιλογή από ιστορίες που δείχνουν την ανθεκτικότητα και τις προκλήσεις των γυναικών, των κοριτσιών και των κοινοτήτων. Το Βασιλικό Ζευγάρι ξεκινά τη δεύτερη μέρα της κρατικής επίσκεψης στην Ελλάδα με μια επίσκεψη στην έκθεση αυτή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συνεχίζουν με μια συζήτηση για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Συμμετέχουν τόσο η Ελληνίδα Πρόεδρος όσο και Έλληνες και Ολλανδοί φορείς χάραξης πολιτικής και εκπρόσωποι οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εφαρμογή».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ