Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχητικό δημοσίευμα για την υγεία του - «πάσχει από κατάθλιψη - είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος»

Παράλληλα ανησυχεία φαίνεται να έχουν προκαλέσει και τα πρσησμένα χέρια του

Δημοσιεύμα προκαλούν ανησυχεία για την  υγεία του βασιλιά Καρόλου

Ειδικότερα το γερμανικό OK αναφέρει σύμφωνα με την γαλλόφωνη Le Matin, ότι μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ο πρωτότοκος γιος της δεν είναι καλά ψυχικά και σωματικά. 

Οι ειδκοί κάνουν λόγο για «τεράστια» κρίση που θα πρέπει να ξεπεράσει. Είναι όμως έτοιμος ο 73χρονος για τη θέση του αρχηγού του βρετανικού κράτους για την οποία προετοιμάζεται σε όλη του τη ζωή; Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές και υπαλλήλους του παλατιού, η απάντηση είναι όχι.

«Πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά», γράφει το μέσο ενημέρωσης.

Παράλληλα ανησυχεία φαίνεται να έχουν προκαλέσει και τα πρσησμένα χέρια του. «Τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας. Αν η καρδιά είναι πολύ αδύναμη, το αίμα δεν διοχετεύεται στα άκρα», είπαν οι γιατροί με τους οποίους επικοινώνησε το «OK Magazin».

Αρκετοί άνθρωποι στο παλάτι λέγεται ότι ανησυχούν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση.

«Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας» αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ