Ορέστης Χαλκιάς: Ποιος είναι ο ηθοποιός του Maestro - Η ροκ μπάντα του & η καριέρα (βίντεο)

O Ορέστης, υποδύεται τον Αντώνη, ένα ομοφυλόφιλο νεαρό. 

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι ένας από τους ηθοποιούς που απολαμβάνουμε φέτος στο cast της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών και έχει ήδη αγαπηθεί ως '' Αντώνης'' στη σειρά του Mega που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

 

 

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι 30 χρονών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης ενώ έχει καταγωγή από την Μεσσηνία.

Αποφοίτησε το 2012 από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Συμμετείχε σε σεμινάρια του  Nikolai Karpov (κίνηση), της Σαββίνας Γιαννάτου (φωνητικός αυτοσχεδιασμός), του Σίμου Κακάλα (υποκριτική-μάσκα), του Emiliano Bronzino (υποκριτική-μάσκα) καθώς και του Τμήματος Έρευνας και Επεξεργασίας Φωνής της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε υπό την επίβλεψη του Σπύρου Σακκά.

 

 

Είχε πολυετή ενασχόληση με τη μουσική με το Hard Rock συγκρότημα Parafernelia (2006-2019) με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίζει πολύ καλά κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο καθώς και  έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με τη σοπράνο Βάλια Μαυρίδου.

 

 

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο χορός της φωτιάς (2019), Δόξα Κοινή από την οδό των Φιλελλήνων (2020), Πυρκαγιές (2019), Labor (2022).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Ήλιος (2020). 

 

 

 

 

Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος: ''Δε μας δυσκόλεψε το να υποδυθούμε ένα γκέι ζευγάρι''. 

 Στο να υποδυθούμε ένα γκέι ζευγάρι δε μας δυσκόλεψε» αποκάλυψε ο Γιώργος Μπένος.

Ο Ορέστης Χαλκιάς από τη δική του πλευρά είπε: «Ο δικός μου ρόλος είναι ο Αντώνης ο γιος του Φάνη Μουρατίδη και της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου, εγγονός της Χαρούλας Αλεξίου και αδερφός της Κλέλιας Ανδριολάτου. Ο Αντώνης ασχολείται πολύ με τη μουσική.

 

 

 

Έχει μια μπάντα στην οποία τραγουδάει. Μια ενδιαφέρουσα αντίθεση είναι ότι φαινομενικά, αυτός που βλέπει τη σειρά νομίζει ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε ένα φωτεινό περιβάλλον λόγω μιας πιο μεγάλης καλλιέργειας, μιας ενασχόλησης με τη μουσική, λόγω μιας κουλτούρας που υπάρχει υποτίθεται στο σπίτι.  Στην πραγματικότητα όμως είναι και ο ίδιος περικυκλωμένος από το σκοτάδι.

 

 

Και εγώ είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους γονείς σε αυτή τη σειρά. Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές που έχουν να κάνουν με βία. Κάποιος πρέπει να υποδυθεί και τον ομοφυλόφιλο. Δε μας δυσκόλεψε αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ