Γερμανός γιατρός οδήγησε στον θάνατο την παντρεμένη ερωμένη του βάζοντας στο μόριό του τεράστια δόση κοκαΐνης (φωτό)

Η Yvonne δεν ήταν το μόνο θύμα του Niederbichler

Ένας κορυφαίος Γερμανός γιατρός που βρίσκεται στη φυλακή, γιατί σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του ρίχνοντας κοκαΐνη στο μόριό του - πριν εκείνη του κάνει στοματικό σεξ - κλήθηκε τώρα να πληρώσει 13,194.24 ευρώ, για να καλύψει το κόστος της αποτυχημένης προσπάθειας των γιατρών να σώσουν τη ζωή του θύματος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο χειρουργός Dr Andreas David Niederbichler, 46 ετών, καταδικάστηκε το 2019 σε εννέα χρόνια φυλάκισης, για βιασμό κατά συναυτουργία και βαριά σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, αφού ανάγκασε την 38χρονη Yvonne M., να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης που είχε βάλει στα γεννητικά του όργανα.

 

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Niederbichler είχε ισχυριστεί ότι η Yvonne, η οποία πέθανε μετά από δύσπνοια και κατάρρευση, ήξερε ότι είχε βάλει κοκαΐνη στο πέος του πριν κάνει στοματικό σεξ.

Ωστόσο γερμανικό δικαστήριο απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς και τώρα ένας δικαστής στο Μαγδεμβούργο αποφάσισε ότι ο Niederbichler πρέπει να πληρώσει 13.280 ευρώ στην ασφαλιστική που κάλυψε ην ιατρική περίθαλψη της Yvonne, πριν πεθάνει.

Ο Niederbichler είχε αρνηθεί προηγουμένως να πληρώσει αποζημίωση στην οικογένεια της ερωμένης του - χρήματα που θα πήγαιναν στον σύζυγο και τον γιο της, καθώς και για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας της.

 

Η Yvonne δεν ήταν το μόνο θύμα του Niederbichler. Ο πρώην επικεφαλής γιατρός στην κλινική Halberstadt νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε τρεις άλλες γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018.  Σύμφωνα με την έρευνα, έβαζε κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας, τα κραγιόν και την οδοντόκρεμα τους.

Ο χειρουργός κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 όταν η Yvonne M. πέθανε από υπερβολική δόση. Ο Niederbichler καταδικάστηκε το 2019 σε εννέα χρόνια φυλάκιση, ενώ επί του παρόντος  παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Ο χήρος σύζυγος και ο γιος της Yvonne μήνυσαν τον χειρουργό όταν αρνήθηκε να πληρώσει την αποζημίωση και να καλύψει τα έξοδα της κηδείας. 

Το ανώτερο περιφερειακό δικαστήριο συμφώνησε πέρυσι με την οικογένεια και ο άνδρας που ονομάστηκε ως ο «Γερμανός Christian Grey» (ο πρωταγωνιστής της τριλογίας Fifty Shades of Grey) λόγω των διεστραμμένων σεξουαλικών φαντασιώσεων του κλήθηκε να πληρώσει για τα έξοδα της κηδείας.

Ο Niederbichler έμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά μετά τη μήνηση του χήρου και του γιου της Yvonne μίλησε γερμανική εφημερίδα Bild, με τον ίδιο να αρνείται ότι ευθύνεται για τον θάνατό της. Παράλληλα αρνήθηκε επίσης ότι είχε ναρκώσει τις άλλες τρεις γυναίκες. 

«Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν νάρκωσα καμία από τις γυναίκες εν αγνοία τους. Έψαχνα για κάτι ιδιαίτερο και συμμετείχαν». Ο Niederbichler περιέγραψε επίσης την Yvonne ως «έμπειρη» χρήστη κοκαΐνης, η οποία γνώριζε σε τι έμπλεκε.

Μιλώντας για την ορώτη δίκη είπε ότι ήταν «λάθος» να σιωπήσει - μια κίνηση που είχε κάνει μετά από τη συμβουλή των δικηγόρων του - επειδή σήμαινε ότι ο δικαστής άκουσε μόνο την αφήγηση των γυναικών για τα γεγονότα.

Είπε ακόμα ότι ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήταν ένοχος για την πρόκληση του θανάτου της Yvonne. Το εφετείο έχει ήδη απορρίψει την υπόθεση και ο Niederbichler δεν έχει παρουσιάσει νέα στοιχεία που θα το ανάγκαζαν να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση.

 

Σύμφωνα με το δικαστήριο η η Yvonne ήταν ασθενής του πριν το ζευγάρι ξεκινήσει η σχέση τους, η οποία τελικά οδήγησε στο θάνατό της τον Φεβρουάριο του 2018. Ο Niederbichler χρησιμοποιούσε επίσης το διαδίκτυο για να συναντά άλλες γυναίκες για σεξ, είπαν οι δικαστές κατά τη διάρκεια της δίκης.

Τρεις άλλες γυναίκες που είχαν σεξουαλική επαφή με τον γιατρό ανέφεραν ότι ένιωθαν ζαλάδα μετά τη συνάντηση τους μαζί του, ενώ η μία ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα μετά από ραντεβού που είχαν. Μία άλλη  ανέφερε ότι λιποθύμησε και υπέφερε από νευρικές συσπάσεις. 

Ο Niederbichler τελικά κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση. Άσκησε έφεση κατά της ποινής αλλά απορρίφθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ