Μια φωτό - όλο το ελληνικό σινεμά: Νύφες η Μάρθα Καραγιάννη και η Ζωή Λάσκαρη - γαμπροί ο Βουτσάς και ο Γεωργίτσης

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο από την ταινία «Μια κυρία στα Μπουζούκια»

Οι πρισσότερες από τις αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου τελειώνουν με έναν - ή και με δύο - γάμους, αφού για την τότε εποχή αυτό συμβόλιζε το απόλυτο «happy end».

Στον λογαριασμό @vintagegreece στο Instagram, όπου δημοσιεύονται υπέροχα vinateg κλικς, αναρτήθηκε μια υπέροχη φωτογραφία από την ταινία «Μία κυρία στα μπουζούκια».


Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την Μάρθα Καραγιάννη και την Ζωή Λάσκαρη ντυμένες νύφες και γαμπρούς τον Κώστα Βουτσά και τον Φαίδων Γεωργίτση. Μαζί με τα δύο κινηματοφραφικά ζευγάρια ποζάρει και ο Χρόνης Εξαρχάκος,

«Μια ταινία από την παλιά Αθήνα που αποπνέει ρομαντισμό και αθωότητα. Και αυτό γιατί ο Γιώργος αγαπάει την Αννούλα κρυφά αλλά δεν το ομολογεί από σεβασμό στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν τα αδέλφια της. Κάπως έτσι ξεκινάει μια σειρά από μπερδέματα και αστείες παρεξηγήσεις που θα καταλήξουν στο γάμο των δύο νεαρών.

Η ταινία «Μία κυρία στα μπουζούκια» προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έχει μείνει μαζί με τις υπόλοιπες αξέχαστες ταινίες της Φίνος Φιλμ χαραγμένη στην μνήμη. Το καστ συμπεριλάμβανε ηχηρά ονόματα όπως η Ζωή Λάσκαρη, ο Κώστας Βουτσάς, ο Φαίδων Γεωργίτσης ,η Μάρθα Καραγιάννη, ο Χρόνης Εξαρχάκος, ο Γιάννης Βογιατζής ?» διαβάζουμε στο post.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ