Ο Alec Baldwin θυμάται την γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος στο πλατό των γυρισμάτων - ένας χρόνος χωρίς την Halyna Hutchins (φωτό)

Η ανάρτηση του 64χρονου ηθοποιού

Ο Alec Baldwin θυμάται την Halyna Hutchins ένα χρόνο μετά τον θάνατό της στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Την Παρασκευή ο 64χρονος ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της διευθύντριας φωτογραφίας, που σκότωσε κατά λάθος στις 21 Οκτωβρίου 2021, στο Νέο Μεξικό. «Πριν από ένα χρόνο σήμερα…» έγραψε στην ανάρτησή του.

Η 42χρονη έχασε την ζωή της από πυροσβολισμό όπλου, που κρατούσε ο Baldwin και το οποίο είχε αληθινή σφαίρα, ωστόσο κανονικά έπρεπε να περιείχε ψεύτικες. Ο σκηνοθέτης Joel Souza τραυματίστηκε επίσης, ενώ σημειώνεται ότι ο Baldwin υποστηρίζει ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη.

Όπως αναφέρει το People η έρυνα του Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας Σάντα Φε  εκκρεμεί ακόμη και δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Ωστόσο πρόσφατα ο 64χρονος ηθοποιός και άλλοι παραγωγοί του «Rust» έκαναν διακανονισμό για μήνυση που είχε υποβάλει ο σύζυγος της Hutchins, Matthew. 

Πέρα από τον διακανονισμό, η ομάδα συμφώνησε να ολοκληρώσει την ταινία με τον Matthew να είναι πλέον εκτελεστικός παραγωγός.

Ο Hutchins, ο οποίος έχει ένα γιο με την αδικοχαμένη Halyna, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του: «Δεν έχω κανένα συμφέρον να εμπλακώ σε κατηγορίες ή να καταλογίσω ευθύνες (στους παραγωγούς ή στον κ. Baldwin). Όλοι μας πιστεύουμε ότι ο θάνατος της Halyna ήταν ένα τρομερό ατύχημα. Είμαι ευγνώμων που οι παραγωγοί και η κοινότητα συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο τελευταίο έργο της Halyna».

Ο Baldwin μετά τον διακανονισμό είχε γράψει σε ανάρτηση στο Instagram: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα τη διευθέτηση της πολιτικής αγωγής που κατατέθηκε για λογαριασμό της οικογένειας της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins. Σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία, όλοι διατήρησαν την επιθυμία να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον γιο της.Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της τραγικής και οδυνηρής κατάστασης». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ