Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Δευτέρα είναι πιο άνετη μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές & την επικοινωνία μας με τους άλλους

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Δευτέρα είναι σαφώς πιο άνετη μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό να ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο, και τα δυο επικοινωνιακά και εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, μπορεί να βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας απέναντι από το ζώδιο σας, στον Ζυγό, και σας κάνει πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε, μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Καλή μέρα για να συζητήσετε το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια διαπραγμάτευση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευθύνες και υποχρεώσεις έχει το πρόγραμμα με τη Σελήνη στον Ζυγό κι όσο κι αν είστε ικανοί από τη φύση σας να τα βγάζετε πέρα με όλα και να το κάνετε αγόγγυστα, μπορεί σήμερα να νιώθετε ότι έχετε υπερφορτώσει το σύστημα σας και όλα τα βάρη πέφτουν στη δική σας πλάτη. Κι επειδή το ζώδιο του Ζυγού είναι και το ζώδιο της συνεργασίας, ίσως πρέπει προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία να μοιραστείτε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις και με άλλους είτε στη δουλειά είτε και στο σπίτι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η Δευτέρα με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ζυγό, προσφέρεται για να είστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε στη δουλειά και μάλιστα μπορεί να είστε και πολύ αποτελεσματικοί σήμερα σε όσα θέλετε να επιτύχετε. Όμως η Σελήνη στον Ζυγό αφορά και τις πιο διασκεδαστικές πλευρές της ζωής για σας τους Διδύμους. 

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ