Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας - Γέλια και χαρές στο ροζ χαλί (φωτό & βίντεο)

Εκτός από συνάδελφοι είναι και φίλοι

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζόρτζ Κλούνεϊ βρέθηκαν τη Δευτέρα στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Ticket to Paradise», στο Λος Άντζελες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί και φίλοι συνεργάζονται στην μεγάλη οθόνη και η χημεία που έχουν μεταξύ τους ήταν εμφανής, με τους stars να γελούν ενώ πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα όταν η Ρόμπερτς πόζαρε μόνη της, ο Κλούνεϊ την κοίταζε με θαυμασμό.

EPA/AΠΕ-ΜΠΕ

Η 54χρονη «Pretty Woman» φορούσε μια φούξια τουαλέτα Greta Constantine, η οποία είχε  λαιμόκοψη σε σχήμα «V» και φουσκωτά μανίκια.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια με πολύτιμες πέτρες στο ίδιο χρώμα με το φουστάνι της και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο 61χρονος συμπρωταγωνιστής της από πλευράς του ήταν ντυμένος με ένα γκρι κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Στην πρεμιέρα ήταν και η σύζυγός του Αμάλ Κλούνει, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο φόρεμα Alexander McQueen με tropical μοτίβο.

EPA/AΠΕ-ΜΠΕ

Ticket to Paradise (Εισιτήριο για τον Παράδεισο)

Έξι χρόνια μετά την τελευταία τους στην  ταινία "Το Παιχνίδι του Χρήματος", Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ πρωταγωνιστούν και πάλι μαζί, σε κάτι διαφορετικό, μία εξωτική ρομαντική κωμωδία, σε σκηνοθεσία του Βρετανού Ολ Πάρκερ, γνωστού από την αποτυχημένη συνέχεια της ταινίας "Mamma Mia 2".

Η υπόθεση αφορά δυο χωρισμένους γονείς που μισούνται και ταξιδεύουν στο Μπαλί, συμμαχώντας προσωρινά, προκειμένου να αποτρέψουν τον γάμο της μικρής τους κόρης με έναν ντόπιο νεαρό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ