Rihanna: Στις 9 Νοεμβρίου η παγκόσμια πρεμιέρα του «Savage X Fenty Show Vol. 4» - μετά το βραβευμένο με Emmy Vol. 3 (βίντεο)

Το πρωτοποριακό event αναμένεται να ξεπεράσει τα προηγούμενα

Η επίδειξη μόδας του «Savage X Fenty» της Rihanna  επιστρέφει, κάνοντας παγκόσμια πρεμιέρα στο Prime Video της Amazon στις 9 Νοεμβρίου.

Μετά το βραβευμένο με Emmy «Vol. 3», το brand της 34χρονης τραγουδίστριας και επιχειρηματία φέρνει ένα ακόμα fashion show.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Όπως αναφέρει το fashionista.com παρόλου δνε γνωρίζουμε πολλά για τους  για τα A-listers που πρόκειται να εμφανιστούν σε αυτό, το πρωτοποριακό event αναμένεται να ξεπεράσει τα προηγούμενα, με το «Savage X Fenty» να το περιγράφει σε ένα δελτίο τύπου ως «ένα σαγηνευτικό όνειρο με πυρετό μόδας».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Ακόμα το brand τονίζει ότι θα συνδυάζει «τον χορό, το στυλ και την μουσική με την υπνωτική ουσία της νυχτερινής φύσης».

Η Rihanna, η οποία είναι εκτελεστική παραγωγός και δημιουργική διευθύντρια για το Vol. 4 φυσικά μοιράστηκε ένα σχετικό βίντεο με τους 137 εκατομμύρια followers της στο Instagram, προετοιμάζοντάς τους για το show.

Σημειώνεται ότι το Vo. 3 βραβεύτηκε με βραβείο Emmy για την καλύτερη χορογραφία (Outstanding Choreography), ενώ σε αυτό συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Nas, Daddy Yankee, Normani, Ricky Martin, Jazmine Sullivan, Jade Novah, and BIA, Erykah Badu, Gigi Hadid, Gottmik, Irina Shayk, Jeremy Pope και Vanessa Hudgen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ