Έγκλημα στο Παρίσι: 24χρονη άστεγη κατηγορείται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία του 12χρονου κοριτσιού (φωτό & βίντεο)

Φέρεται να πάσχει από «σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα»

Η γαλλική αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε μια 24χρονη άστεγη από την Αλγερία για την άγρια ​​δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια βαλίτσα την Παρασκευή.

Η Dahbia B, η οποία φέρεται να πάσχει από «σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα», βρέθηκε σήμερα ενώπιων του δικαστηρίου και και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη σοκαριστική υπόθεση.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η ίδια εθεάθη την Παρασκευή να μεταφέρει την βαλίτσα σε κατάσταση που πρόδιδε πανικό. Η ίδια γυναίκα εμφανίζεται, από κάμερες ασφαλείας, τις πρώτες βράδυνες ώρες της Παρασκευής να συνοδεύει τη Λόλα. 

Το δωδεκάχρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία, είχε βιαστεί και έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα.  Οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά το τέλος των μαθημάτων στο σχολείο.

Το πρόσωπο του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με ταινία, ενώ τα πόδια και τα χέρια της ήταν δεμένα,  σύμφωνα με δημοσιεύματα. Παράλληλα πάνω στο άψυχο σώμα του είχαν «τοποθετηθεί» οι αριθμοί 1 και 0

Μια πηγή τόνισε, σύμφωνα με την express.co.uk, ότι «ο φερόμενος ως δολοφόνος κέρδισε με κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη του θύματός  και την οδήγησε σε ένα υπόγειο πολυκατοικίας όπου έγινε η επίθεση. Ο δράστης μιλούσε για πώληση οργάνων και μελών του σώματος, αλλά τίποτα από αυτά βγάζει νόημα. Ενέργησε μόνος και αδικαιολόγητα, και ατίμασε το θύμα πριν τη σκοτώσει».

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την Λόλα να μπαίνει στο κτίριο όπου διέμενε, φορώντας λευκά ρούχα και κάτι που έμοιαζε με σχολική τσάντα.  Από πίσω ακολουθούσε μια γυναίκα η οποία αργόετρα εθεάθη να κρατά μια βαλίτσα παρόμοια με αυτή στην οποία βρέθηκε το παιδί.

Τόσο η γυναίκα όσο και η Λόλα φάνηκαν σε βίντεο να μπαίνουν στην πολυκατοικία στις 3.20 το μεσημέρι της Παρασκευής. Το άψυχο σώμα της 12χρονης βρέθηκε  στις 23.30 στη Rue d'Hautpoul, λίγους δρόμους μακριά από το σπίτι της.

Ένας κάτοικος είπε στο BMFTV ότι είδε την ύποπτη να σέρνει τη βαλίτσα σχεδόν δύο ώρες μετά την εξαφάνιση της Λόλα.«Την είδαμε να μπαίνει στο κτίριο, ήταν ολομόναχη. Την είδαμε μισή ώρα αργότερα με μια βαλίτσα, μιλούσε με όλους, φαινόταν λίγο τρελή. Δυσκολευόταν να κουβαλήσει τη βαλίτσα, νομίζαμε ότι ήταν επειδή είχε βαριά αντικείμενα και ήταν αρκετά αδύνατη - ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι είχε πτώμα μέσα» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν 5 το απόγευμα και περπατούσε με αυτή τη βαλίτσα, την άφησε μάλιστα έξω από ένα καφέ και πήγε στον φούρνο απέναντι για να αγοράσει ένα κρουασάν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ