Ο δισεκατομμυριούχος Robert Kraft στα 81 του παντρεύτηκε την 47χρονη γιατρό Dana Blumberg - Elton John, Ed Sheeran, Bon Jovi στον γάμο (φωτό)

Έκπληξη για τους καλεσμένους τους το γαμήλιο πάρτι!

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των New England Patriots, Robert Kraft παντρεύτηκε την αγαπημένη του Dana Blumberg σε μια μυστική γαμήλια τελετή - έκπληξη, στη Νέα Υόρκη.

Ο 81χρονος επιχειρηματίας και η 47χρονη οφθαλμίατρος προσκάλεσαν τους καλεσμένους σε ένα πάρτι «Kickoff and a Touchdown» στο Hall des Lumières του Μανχάταν, χωρίς ωστόσο να τους αποκαλύψουν ότι παντρεύονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Σύμφωνα με την New York Post είπαν απλώς στους περίπου 250 φίλους και συγγενείς που έδωσαν το παρών, να ντυθούν γιορτινά. Πηγές ανέφεραν ότι αρχικά προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, προτού παρουσιαστούν στους καλεσμένους τους ως ανδρόγυνο, από τον σχολιαστή του NFL Al Michaels.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Jon Bon Jovi, ο τραγουδιστής της country Kenny Chesney και ο υποψήφιος για Όσκαρ παραγωγός Brian Grazer. Ακόμα στον γάμο - έκπληξη βρέθηκε ο πρώην παίτκης των Patriots Tom Brady.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fitzy (@fitzygfy)

Ο Krfat φέρεται να είπε στον κόσμο ότι σχεδίασε την γαμήλια γιορτή  μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όταν πήγαν στα παρασκήνια της πρόσφατης περιοδείας του Elton John «Farewell Yellow Brick Road» στο στάδιο Gillette στο Foxborough της Μασαχουσέτης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meek Mill (@meekmill)

Μια πηγή είπε στο αμερικανικό μέσο ότι «στον Elton John άρεσε πολύ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Blumberg» και τους ρώτησε: «πότε θα παντρευτείτε;». Ο 75χρονος Βρετανός καλλιτέχνης στην συνέχεια πρόσθεσε: «λοιπόν, όταν παντρευτείτε θέλω να παίξω ως δώρο». 

Έτσι κι έγινε λοιπόν με τον Elton John, αλλά και τον Ed Sheeran να ερμηνεύουν κομμάτια τους στο γαμήλιο πάρτι. 

 Η Blumberg φόρεσε ένα ιβουάρ νυφικό Naeem Khan για την τελετή, ενώ σύμφωνα με μια πηγή νωρίτερα έφτασε στον χώρο ινκόγκνιτο, φορώντας μια jumpsuit Elie Saab. 

Ο Kraft από πλευράς του ήταν ντυμένος με ένα μπλε σακάκι και αθλητικά  παπούτσια RKK Air Force 1. Για το δείπνο άλλαξε και εμφανίστηκε με ένα βραδινό Armani blazer.

Η 48χρονη Blumberg, κορυφαία οφθαλμίατρος της Νέας Υόρκης, έβγαινε με τον Kraft για τρία χρόνια πριν εκείνος της κάνει πρόταση γάμου με ένα «διαμάντι 10 καρατίων».

Το ζευγάρι ήταν για αρκετά χρόνια φίλοι και είχαν ποζάρει μαζί σε μια εκδήλωση του 2017 για το Ίδρυμα Elton John AIDS. Ωστόσο όπως σημειώνει η Daily Mail δεν πιστεύεται ότι άρχισαν να βγαίνουν μέχρι το 2019. 

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Kraft από το 1963–2011 ήταν παντρεμένος με την φιλάνθρωπο Myra Kraft, ενώ για την ιστορία η αξία του υπολογίζεται σε 10.6 διασεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ