Κολωνός - Πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων: «Η Καρατζιώτη δεν ήταν ποτέ μέλος - Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα» (βίντεο)

Διέψευσε τα όσα είχε πει νωρίτερα η αυτοαποκαλούμενη «πρόεδρος του Σωματείου»

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου διέψευσε τα όσα είχε πει η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού και της εκμετάλευσης της 12χρονης, στον Κολωνό.

Νωρίτερα η  Καρατζιώτη είχε αυτοπροσδιοριστεί ως «πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας» και μιλώντας έξω από τα δικαστήρια στους δημοσιογράφους είπε ότι πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια  βίντεο στα οποία - όπως είπε - φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη μέσα σε οίκους ανοχής, ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν το πρώτο ανήλικο κορίτσι που έφερνε ο μαστροπός.

Σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαινε όταν εκείνη που απουσίαζε.

Ωστόσο το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος διαχώρισε κάθετα την σχέση του με την εν λόγω κυρία, μέσω της προέδρου του Έλλη Κανελλοπούλου.

Η τελευταία είπε στο Thesstoday.gr ότι  «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».

 «Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι (βίντεο)

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση».

Μιλώντας στον Alpha η κ. Κανελλοπούλου είπε ότι «πρόκεται για άτομο που με μιμείται χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τον ΣύλλογοΚαι αν κάποιος έχει στοιχεία για υποθέσεις τα καταθέτει στο Οργανωμένο ή στον Εισαγγελέα για να διευκρινιστεί το θέμα. Αν είναι δυνατόν. Έλεος».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ