Burned Hair: Αυτό είναι το άρωμα που λανσάρισε ο Elon Musk - Δεν είναι fake news! (φωτό)

«Ξεχωρίστε μέσα σε ένα πλήθος! Τραβήξτε την προσοχή καθώς περπατάτε μέσα από το αεροδρόμιο»

Ο Elon Musk τώρα και πωλητής αρωμάτων!

Ο εκκεντρικός μεγιστάνας της Tesla, η αξία του οποίου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 219.8 δισεκατομμυρίων δολαριών, λάνσαρε τη δική του σειρά αρωμάτων που ονομάζεται «Burnt Hair» δηλαδή «Καμένα Μαλλιά»!

Μάλιστα ο ίδιος άλλαξε στο Twitter την περιγραφή του βιογραφικού του, η οποία πλέον τον αναφέρει ως «πωλητή αρωμάτων».

«Το καλύτερο άρωμα στην γη» έγραψε παράλληλα σε ένα tweet δημοσιεύοντας την φωτογραφία του κόκκινου μπουκαλιού. Στα σχόλια της ανάρτησης προσθέτει: «Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη - γιατί αντιστάθηκα τόσο καιρό!;».

Ο ιδρυτής της SpaceX ανακοίνωσε ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πουλήθηκαν «10.000 μπουκάλια καμένα μαλλιά!».  Σύμφωνα με τον Musk, μπορεί κανείς να αγοράσει αυτό το άρωμα χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. «Και μπορείτε να πληρώσετε με τον Doge!» έγραψε επίσης στο Twitter.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ξεχωρίστε μέσα σε ένα πλήθος! Τραβήξτε την προσοχή καθώς περπατάτε μέσα από το αεροδρόμιο» επισημαίνει επίσης, προσθέτοντας ακόμα στο Twitter, μαζί με ένα emoji που  κλαίει από τα γέλια πως ««ανυπομονώ αύριο για τις ιστορίες των μέσων ενημέρωσης για την πώληση καμένων μαλλιών ύψους 1 εκατ. δολαρίων».

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόνυος, ένα μπουκάλι με το συγκεκριμένο άρωμα κοστίζει €104,95. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ