Συνεχίζεται η έρευνα στα chat του 53χρονου για τους παιδόφιλους που πλήρωσαν για να ασελγήσουν στη 12χρονη στον Κολωνό

Η Αστυνομία συνεχίζει την ηλεκτρονική έρευνά της προκειμένου να εντοπίσει όσους ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο για να ασελγήσουν στο ανήλικο κορίτσι. 

Τουλάχιστον 213 άτομα αναζήτησαν πληροφορίες και συνομίλησαν με τον παιδεραστή στον Κολωνό, ως ανώνυμοι επισκέπτες του Chat που είχε δημιουργήσει.

Ο  53χρονος είχε δημιουργήσει τρεις λογαριασμούς στο blindchat.gr - chat γνωριμιών για ενήλικους - αλλά με προφίλ και φωτογραφίες του παιδιού, μέσα από τα οποία ψάρευε τους υποψήφιους «πελάτες» με τους οποίους μιλούσε διαδικτυακά και έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης. Τα ψεύτικα προφίλ τα διαχειρίζονταν ο κατηγορούμενος και μάλιστα, δεν είχε αποκαλύψει την πραγματική ηλικία του παιδιού και την παρουσίαζε ως 16 ετών.

Όπως προκύπτει από την έρευνα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά, το πορνογραφικό υλικό που βιντεοσκοπούσε ο 53χρονος ή ανάγκαζε την ανήλικη να βιντεοσκοπεί, το ανέβαζε ο ίδιος στα ψεύτικα προφίλ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαχειριστές του Chat έχουν στείλει, μετά από εισαγγελική παραγγελία, τα στοιχεία των συνομιλητών του 53χρονου και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τα ηλεκτρονικά τους ίχνη από τους αναλυτές στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων αναμένεται να δείξουν τις φωτογραφίες των ατόμων αυτών στη 12χρονη, μήπως αναγνωρίσει και άλλους άνδρες με τους οποίους την έφερε ο 53χρονος σε επαφή, πέραν από τους δέκα που έχει ήδη καταθέσει ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην έρευνα των κινητών και των υπολογιστών, καθώς από τα ηλεκτρονικά ίχνη θα καταλήξουν στα άτομα που συνευρέθηκαν με την 12χρονη, ενώ θα διαπιστώσουν και το πραγματικό αντίτιμο για κάθε ραντεβού. Από την κατάθεση της μαθήτριας έχει προκύψει ότι οι παιδεραστές για αυτές τις φρικτές πράξεις πλήρωναν στον προαγωγό της από 50 ευρώ έως 100 ευρώ. Στην κατάθεσή της η 12χρονη έχει πει στους αστυνομικούς ότι όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο 53χρονος.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος όχι μόνο του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ