Η Priyanka Chopra ραντεβουδάκι με τον Nick Jonas - Ανέμελη στο κάμπριο του συζύγου της η 40χρονη πρώην Μις Κόσμος (βίντεο)

«Mommy daddys day out»

Η Priyanka Chopra και ο Nicκ Jonas απόλαυσαν την βόλτα τους στους δρόμους του Λος Άντζελες!

Η 40χρονη ηθοποιός από την Ινδία και πρώην Μις Κόσμος (2000) δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε ανέμελη μέσα στο κάμπριο αυτοκίνητο του αγαπημένου της συζύγου, ο οποίος και βρίσκεται στην θέση του οδηγού.

Παράλληλα μοιράστηκε με τους 82.8 εκατομμύρια followers της και τρεις φωτογραφίες από την βόλτα της με τον 30χρονο Αμερικανό τραγουδιστή.

«Mommy daddys day out» έγραψε στην ανάρτησή της η Priyanka η οποία φορούσε ένα πράσινο σύνολο, χρυσά κοσμήματα και πορτοκαλί γυαλιά ηλίου.

Φωτογραφίες: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος - το οποίο και παντρεύτηκε το 2018 - καλωσόρισε πριν λίγο καιρό στον κόσμο, μέσω παρένθετης μητέρας, την κορούλα του Malti Marie Chopra Jonas.

Παρά το γεγονός ότι έγιναν γονείς πρόσφατα οι δυό τους φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνούν ο ένας με τον άλλο, όπως έκαναν και τώρα που απόλαυσαν μερικές όμορφες στιγμές σαν ζευγάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ