Topwoman η Σάγια Τσαουσίδου - Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για τα πιο καινοτόμα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της εγχώριας αγοράς

Τα Regional Media Awards επιστρέφουν ανανεωμένα!

Με Πρόεδρο τη Σάγια Τσαουσίδου, Πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, θα αποφανθεί η Κριτική Επιτροπή για τα πιο καινοτόμα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της εγχώριας αγοράς και τις βέλτιστες πρακτικές τους.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, ανάσα δημιουργίας και έμπνευσης αποτελούν τα βραβεία για τον Περιφερειακό Τύπο.

Προσπάθειες που γίνονται καθημερινά με κόπο και πολύ δουλειά. Τα Regional Media Αwards μας θυμίζουν όλους όσοι με αγωνία στέκονται καθημερινά στην ενημέρωση και ψυχαγωγία των πολιτών.

Με ακούραστη διάθεση, αμείωτο ενδιαφέρον, ατελείωτο τρέξιμο είναι εκεί όπου χρειάζεται το καθημερινό ρεπορτάζ. Με αποκλειστικά θέματα, αναζήτηση της είδησης, επιβεβαίωση των πηγών στηρίζουν την Περιφέρεια και θωρακίζουν τα ΜΜΕ τους.

Περισσότερες πρωτοβουλίες απαιτούνται από την Πολιτεία για να επιβιώσουν. Να κρατήσουν ζωντανά τα κύτταρα της ανεξάρτητης και διάφανης δημοσιογραφίας.

Η διαφημιστική πίτα πρέπει να ανακατανεμηθεί και ο έλεγχος για δίκαιη κατανομή είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο της ύπαρξής τους. Ας τους επιβραβεύσουμε για την ακάματη προσπάθειά τους!».

Μαζί της, ειδικοί του χώρου, εκπρόσωποι media agencies, θεσμικοί φορείς και στελέχη σημαντικών διαφημιζόμενων θα αναδείξουν τα κορυφαία τοπικά ΜΜΕ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ