Σκέτη γλύκα ο 18 μηνών γιος του πρίγκιπα Carl Philip - Ο μπαμπάς κέρδισε τον αγώνα, αλλά ο tiny royal έκλεψε την παράσταση (φωτό)

Εξίσου αξιολάτρευτος και ο αδελφός του πρίγκιπας Gabriel!

Ο μικρός πρίγκιπαςJulian της Σουηδίας έκλεψε την παράσταση!

Το μικρότερο από τα τρία παιδιά της πριγκίπισσας Sofia και του πρίγκιπα Carl Philip βρέθηκε το Σάββατο, μαζί με τους γονείς του, τον αδελφό του και τον παππού του βασιλιά Carl Gustaf  στην πίστα Mantorp, νοτιοδυτικά της Στοκχόλμης. 

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο μπαμπάς του διαγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς του Porsche Sprint Challenge Scandinavia και ο μικρός royal, ο οποίος είναι μόλις 18 μηνών ήταν απίστευτα γλυκός.

Σε ορισμένα στγμιότυπα τον βλέπουμε στην αγκαλιά της μαμάς, ενώ σε άλλα τρέχει, γελά και βγάζει έξω την γλώσσα του.

Στον αγώνα ήταν και ο αδελφός του, ο 5χρονος πρίγκιπας Grabriel, ενώ απουσίαζε ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο 6χρονος πρίγκιπας Alexander. Ακόμα τους συνόδευε η γιαγιά των παιδιών και μητέρα της πρικγίπισσας Σοφίας, η Marie Hellqvist.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Παρόλου που ο Carl Philip κέρδισε τον αγώνα ο μικρός Julian ήταν σίγουρα ο σταρ της ημέρας!  Εξίσου γλυκός ήταν βέβαια και ο αδελφός του που υποστήριξε με θέρμη τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το Paris Match ο πρίγκιπας Grabriel, όπως και ο Alexander έχουν βρεθεί ξανά στους αγώνες μαζί με τον Carl Philip, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγε και το μικρότερο μέλος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ